Тръмп: Зукърбърг ми се обади. Няма да подкрепи демократите. Google се държи много лошо! Да внимава

Доналд Тръмп твърди, че собственикът на Meta Марк Зукърбърг се е свързал с него, за да му съобщи, че се възхищава на реакцията му след покушението срещу него и че няма да подкрепи демократите на предстоящите избори. Това пише сайтът Modernity позовавайки се на интервю на бившия президент на САЩ за FoxNews.

„Марк Зукърбърг ми се обади, вчера, предния ден… Всъщност той обяви, че не може да подкрепи демократите. Защото ме уважава за това, което направих онзи ден (реакцията му да се изправи и да вдигне юмрук след покушението, бел. Критично).“

Тръмп добави, че Зукърбърг му е казал, че реакцията му да се изправи, след като по него е било стреляно е „смела“, въпреки че Тръмп я смятал просто за „нормална“.

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия добави, че собственикът на Фейсбук „всъщност се извинил, че е направил грешка“, за това, че Фейсбук първоначално е цензурирал снимката на Тръмп, на която вдига юмрук над главата си.

„Вярвам на Марк Зукърбърг“, каза още Тръмп, като обясни: „Той ми се обади много пъти. Не направи и това, което стори преди четири години с 500-те милиона долара“, визирайки огромните грантове, които Зукърбърг отпусна на организации с нестопанска цел близки до Демократическата партия.

Тръмп добави, че „никой не се е обадил от Google“, след като стана ясно, че резултатите от търсенето на информация за опита за убийството му са били потискани от търсачката им.

„Google се държи много лошо“, продължи Тръмп, добавяйки, че „те са много безотговорни. И имам чувството, че Google ще бъде близо до закриване, защото не мисля, че Конгресът ще го приеме. Google трябва да внимава.“

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!