Тръмп за Байдън: Лети напред-назад, заспива на всяко събитие. Мелони му вика: Обърни се, глупако! ВИДЕО

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп не пропусна да се подиграе отново на настоящия държавен глава Джо Байдън. Това стана по време на митинг организиран по случай рождения му ден във Флорида.

По време тържеството по случай 78-та му годишнина в Club 47 в Уест Палм Бийч в петък вечерта, Тръмп обясни пред хилядите присъстващи, че Байдън: Лети напред-назад и заспива на всяко едно събитие.

Бившият президент на САЩ се спря и на последният гаф на Джо Байдън от срещата на Г-7. На него се видя от видео, което изтече в социалните мрежи, и което стана веднага вирусно, че докато парашутисти демонстрират способностите си пред лидерите от първите икономически страни, Байдън се обърна и тръгна в друга посока.

В този момент премиерът на Италия Джорджа Мелони го позавърна, а други лидери наобиколиха американския президент да няма пролука през която да тръгне отново в неизвестна посока. Новината беше публикувана от КритичноБГ, а видеото от Г-7 с Байдън може да си припомните: ТУК

Ето, какво каза Тръмп:

Той лети напред-назад, напред-назад. Прекарва един ден някъде, после се връща. Заспива на всяко събитие. Последната прелест беше приземяването на парашутиста. Всички го гледат, а Байдън се обърна и погледна в друга посока. Новият лидер на Италия свърши добра работа. Тя му каза: „Обърни се, глупако!“… Те вече не уважават страната ни.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!