Тръмп вбеси хората на Байдън. Пусна кадри със снимка на вързания Джо. ВИДЕО

Доналд Тръмп беше изправен пред нови критики, след като публикува видео, на което си вижда, че на задната страна на преминаващ пикап е залепено изображение на президента на САЩ Джо Байдън, който е вързан с въже.

Кадрите подхраниха обвиненията, че републиканският кандидат „подбужда политическо насилие“ в навечерието на президентските избори , на фона на все по-разпалваща реторика, пише Sky news.

Публикуваното видео показва преминаващ пикап, украсен с надписи „Тръмп 2024“ и знамена, и със залепена снимка на Байдън с вързани ръце и крака. Майкъл Тайлър, директор на кампанията на Байдън, заяви: „Тръмп редовно подбужда политическо насилие и е време хората да го вземат на сериозно – просто питайте полицейските служители на Капитолия, които бяха нападнати, защитавайки нашата демокрация на 6 януари.“

Но в отговор говорителят на кампанията на Тръмп Стивън Чунг заяви: „В момента има много хора, които искат да участват в кампанията: „Тази снимка беше на задната част на пикап, който се движеше по магистралата. Демократите и лудите не само призовават за подло насилие срещу президента Тръмп и семейството му, но и на практика използват съдебната система срещу него„, допълва той.

В социалните мрежи се появи твърдение, че изображението показвало, какво е намислил Тръмп за Байдън след изборите. Разбира се, по-скоро това е в сферата на шегата.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!