Тръмп: Вашингтон е може би най-опасната столица в света

Вашингтон е най-опасната столица в света. Това мнение изрази бившият президент на САЩ Доналд Тръмп на страницата си в социалната мрежа Truth Social в неделя.

„Вашингтон се е превърнал в мръсен, изпълнен с престъпност смъртоносен капан… В момента това е може би най-опасната столица в света“, написа той на страницата си в Truth Social.

Според Тръмп, ако спечели предстоящите избори за нов президент на САЩ, той ще работи за подобряване на града и възстановяване на предишния му вид.

Преди това, бившият президент на САЩ писа, че САЩ се приближават към Трета световна война, заради Байдън.

По-рано, на 20 октомври, нюйоркски съд глоби Тръмп с 5000 долара за това, че е оставил в мрежата снимка на служителка на съда с демократ, която преди това му е било наредено да премахне.

На 17 септември бившият лидер на САЩ Доналд Тръмп изрази готовност да реши повечето от проблемите на страната в рамките на шест месеца до една година, ако спечели изборите през 2024 г. Бизнесменът също така добави, че избирателите не трябва да желаят да избират за президент на САЩ онези кандидати, които казват, че могат да решат проблемите на САЩ в рамките на осем години.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!