Тръмп: САЩ се приближават към Трета световна война, заради Байдън

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че Съединените щати се движат към Трета световна война заради политиката на сегашния американски лидер Джо Байдън.

„Ние [САЩ] се движим към Трета световна война заради крайно некомпетентното ръководство на президент, който няма представа какво се случва“, написа той в социалната мрежа Truth.

Освен това, според бившия президент, единственото нещо, което Байдън е успял да направи, е да се присъедини към Truth Social.

Поздравления за Джо, че поне това е направил“, изтъкна Тръмп.

По-рано, на 16 октомври, представители на предизборния щаб на настоящия американски президент заявиха, че се присъединяват към Truth Social (социалната мрежа на Тръмп), за да „се срещнат с избирателите там, където са“.

От щаба на демократите заявиха, че възнамеряват да „вградят своето послание“ в основната програма на Републиканската партия и да се борят с „лъжите и дезинформацията“ за американския президент. Социалната мрежа Truth (Истина) отговори на този ход на демократите, като заяви, че „тя е безплатна, отворена платформа“, която „кани всеки по света да се присъедини„.

На 11 октомври Тръмп нарече Байдън смешник, който заема Белия дом. Бизнесменът и политикът нарече ескалацията на палестинско-израелския конфликт последица от грешните и некомпетентни решения на настоящия президент на САЩ.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!