Тръмп обясни, кой е най-големият проблем на Байдън. И това не била старостта му

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Основният проблем на американския лидер Джо Байдън е неговата некомпетентност, а не възрастта му. Това написа бившият президент на САЩ Доналд Тръмп на страницата си в социалната мрежа Truth Social.

„Байдън не е твърде стар, той е твърде некомпетентен“, коментира Тръмп дейността на сегашния ръководител на САЩ, хпедаде Лента.ру.

По-рано Тръмп нарече Байдън виновен за нападението срещу американски войски в Йордания, което според него е следствие на неговата слабост.

КритичноБГ припомня, че на 11 февруари бившият президент на Америка предупреди, че Съединените щати могат да очакват терористични атаки в не много далечно бъдеще, което се дължи на проникването на много нелегални мигранти в страната.

„В страната ни проникват хора, които не трябва да са тук. В страната ни проникват хора, които могат да причинят огромни проблеми. Съществува 100-процентова вероятност да има терористични атаки в недалечно бъдеще“, заяни той, говорейки пред поддръжници в щата Южна Каролина, където на 24 февруари ще се проведат първичните избори на републиканците.

По думите му, основна вина за тази опасност е политиката на настоящия държавен глава. Тръмп увери, че ако спечели изборите през ноември, ще сложи край на „политиката на отворените граници“.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!