Тъкър Карлсън ФАВОРИТ на Тръмп за ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ на САЩ

Доналд Тръмп може да обмисли възможността да предложи на Тъкър Карлсън да бъде негов съотборник в президентката надпревара следващата година. Това сочи информация подадена от близък до бившия президент източник твърди, че съпругата му Мелания Тръмп настоява за това.

Axios твърди, че отстраненият водещ на Fox News, който в момента получава безпрецедентна популярност в САЩ с предаването си по X, е фаворит за Тръмп в листата за 2024 г., т.е. за мястото на вицепрезидент.

Източникът, цитиран в статията, твърди, че Мелания Тръмп вярва, че Карлсън би бил „мощно сценично продължение на съпруга ѝ“.

Тъкър Карлсън

Още миналия месец Тръмп беше попитан за евентуално сътрудничество с Тъкър, на което той отговари: „Много харесвам Тъкър. Предполагам, че бих го направил.“

Тръмп:Мисля, че бих казал, че бих го направил, защото той има страхотен здрав разум. Нали знаете, когато казват, че „вие сте консервативни“ или „аз съм консервативен“. Не става дума за това, че сме консервативни. Ние имаме здрав разум. Искаме да имаме сигурни граници. Искаме да имаме стена, защото стените работят„.

Идеята за Тъкър Карлсън да бъде вицепрезидент беше отхвърлена от много хора, близки до Тръмп, защото предполагат, че той никога не би избрал човек, който може да го засенчи. А щабът му е убеден, че Карлсън не може да бъде контролиран.

Доналд Тръмп

Самият Карлсън наскоро заяви, че е „станал привърженик на Тръмп„, след като ФБР нахлу в Мар-а-Лаго миналото лято.

Това просто не може да бъде прието“, заяви Карлсън и добави: „Съгласен съм с Тръмп за много неща, но дори и да не бях съгласен, пак щях да съм негов поддръжник, защото не може да се позволи на режима, на президента на САЩ (Байдън), да използва Министерството на правосъдието, за да изхвърли от надпреварата съперника си. Не можеш да го направиш.

Карлсън добави: „Въпросът е дали искате ли да живеете в свободна страна с функционираща правосъдна система? Така че аз ще гласувам за Тръмп. И ако го осъдят, ще му изпратя максималните дарения и ще оглавя протести„.

Алекс Джоунс: Джо Байдън е на амфетамини. Следващите 13 месеца са най-критични не само в американската, но и в световната история. ВИДЕО

Междувременно Карлсън току-що пусна дълго интервю с Алекс Джоунс, което накара Мъск да заяви, че ще го „изслуша“ и ще реши дали Джоунс трябва да бъде възстановен в X.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!