Тръмп го върна на Байдън. Застана зад християните! ВИДЕО

от Лазар Лазаров

По време на пламенна реч в Уисконсин бившият американски президент и настоящ кандидат за такъв от Републиканската партия на САЩ Доналд Тръмп обяви, че 5 ноември –  денят на президентските изборите –  ще бъде „Ден на видимостта на християните“, предава Modernity.

Критично припомня, че това се случва на фона на обявяването на тазгодишния католически Великден – 31 март – от страна на настоящият американски държавен глава Джо Байдън за „ден на видимостта на транссексуалните“.

В своето обръщение към хилядната тълпа в Грийн Бей, Тръмп заяви: „Ще спечелим Белия дом и ще спасим нашата страна. Ние ще спасим страната си.” 

„Какво, по дяволите, си мислеше Байдън, когато обяви Великден за ден на видимостта на транссексуалните? Такова тотално неуважение към християните“, продължава бившият американски лидер.

„5 ноември ще се казва по друг начин.  Знаете ли, че ще се казва „Ден на видимостта на християните“, отбелязва Тръмп, като добавя, „когато християните излизат в численост, каквато никой не е виждал досега. Нека го наречем Ден на видимостта на християните.“

Междувременно ново проучване на американския вестник Wall Street Journal установи, че Тръмп води пред Байдън в шест от седемте колебливи щата.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!