Тошко Йорданов за Кирил Петков: Може би не е закусвал пица…

от Лазар Лазаров
Тошко Йорданов

Народният представител  от партия „Има такъв народ” Тошко Йорданов заяви на консултациите при президента Румен Радев, че е съвсем логично да има съмнения за партийно влияние в представения от Димитър Главчев служебен кабинет.

Няма как да е по друг начин заради начина, по който е конструирана Конституцията, добавя Йорданов.

„Бих казал, че този кабинет е на ПП-ДБ и на Христо Иванов. Защото Димитър Главчев го избраха с техните гласове за председател на Сметната палата“, посочи той.

„Истината е, че тези глупави промени в Конституцията, които направиха колегите от ГЕРБ, ДПС и онези, които имат най-голяма вина и излязоха от залата – ПП. Заради комплексите на Христо Иванов се промени основния закон и сега обществото разбира в каква глупост сме се вкарали“, коментира депутатът от ИТН.

„Логично е да има съмнение за партийно влияние в този кабинет и няма как да е друго заради конструкцията на Конституцията. Този кабинет е на ПП- ДБ и Христо Иванов, защото те го избраха Главчев за шеф на Сметната палата“, посочи Йорданов.

„Не разбирам, защо Кирил Петков реагира така, може би не е закусвал пица и излезе така възмутен. Отговорността е тяхна“,  добави депутатът..

„Отдавна сме се разделили с Евтим Милошев. Мога много неща да кажа за него, но ще се въздържа, защото няма да ви хареса“, заяви още той.

Източник: Труд

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!