Тошко Йорданов скъса решението на властта с протестиращите: Те са още по магистралите!

Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов скъса от трибуната на парламента приетото вчера решение относно сключеното споразумение за енергетиката.

В декларация от името на парламентарната група, Йорданов посочи, че вчера след едно извънредно заседание, това Народно събрание, е приело едно решение, което е „безсмислено“.

Когато спорят две страни, в случая управляващи, а от другата страна протестиращи, за да има решение – трябва да има съгласие от едната и от другата страна. Това, което наблюдаваме е, че при това решение има съгласие от страна на управляващите, а другата страна в момента е на магистралите, „Хаинбоаз“ е затворен, и магистрала „Тракия“ е затворена, заяви Йорданов.

Той констатира, че парламентът е загубил два дена, за да може да бъде прието нещо, което е само едната гледна точка. Другата страна- тя не се съгласи с това, което правите и хората са на магистралите, констатира Йорданов.

В процедура по начина на водене Васил Стефанов от „Продължаваме Промяната – Демократична България“ заяви, че току-що г-н Йорданов е скъсал пет от шестте искания на протестиращите, които са дошли на преговорите. Йорданов посъветва депутата от ПП-ДБ да отиде при протестиращите, да си вдигне костюмчето и да им го обясни в очите.

Източник: БТА

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече