Тошко Йорданов нарече Денков „придатък“ и „секретарка на Пеевски“

Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов получи забележка по време на дискусията по повод проект на решение на вчерашното споразумение между властта и представителите на протестиращите.

Доволен съм от вчерашния ден и това, което се случи, защото над сто човека на тази среща видяха кой командва коалицията, коментира от парламентарната трибуна Йорданов. Според него всъщност няма коалиция, има еднолично управление на Делян Пеевски.

„Всички останали са придатъци, а най-жалкият придатък е тоя, дето преди малко избяга от залата, мъжката секретарка на Делян Пеевски, Николай Денков, дето му викат академик. Той е академик по секретарство“, каза Йорданов.

Председателят на Народното заседание Росен Желязков каза, че за оскверняване трябва да го отстрани от заседанието и му отправи предупреждение, а после му наложи забележка.

Източник: „Труд“

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече