Тошко Йорданов: „Асен Василев открадна 5,4 млрд!“ И каза, какво ни чака заради ПП-ДБ

Тошко Йорданов

„Имам желание тази сглобка да се разпадне по възможност днес на цяло и безвъзвратно.“ Това каза пред журналисти председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов в Народното събрание. „Вчера нямаше напрежение в пленарната зала. Асен Василев открадна, сви, прибра 5,4 милиарда от енергийните дружества – пари, които изчезнаха някак.“

В момента същите тези от ПП-ДБ направиха така, че от юли цената на тока ще скочи за гражданите и хората излизат на свободния пазар и няма финансов буфер, който да облекчи този удар„, коментира Йорданов.

КритичноБГ припомня, че депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов заяви, че на обществото вече не му пука как ще завършат преговорите за правителство. „Такава погнуса би трябвало да изпитва всеки български гражданин, който гледа това по телевизията. 9 месеца наблюдавахме две крайно несъвместими партии да опитват да излъжат, че мислят за българските граждани. През цялото време мислеха за разпределяне на държавата. Едни личности искат да са на власт, за да усвояват средства за себе си„.

Според Балабанов от ПП-ДБ отдавна са предали избирателите си. „Осъществиха тежка подмяна, участвайки във властта с човек, когото арестуваха преди година и половина. Вместо в тази напрегната обстановка да кажат: „Отиваме на избори, защото имаме капка себеуважение“, те стоят на колене и казват „Г-н Борисов, помогни ни да останем на власт“. При избори ще има шах и мат за ПП-ДБ

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!