Пълният текст на съобщението на ЦАХАЛ за изселването на палестинците

КритичноБГ ви предоставя пълното изявление на израелските военни относно евакуацията на град Газа. Това е съобщението, което израелските военни изпратиха на цивилните граждани в Газа:

ЦАХАЛ (Израелската армия) призовава за евакуация на всички цивилни жители на град Газа от домовете им на юг за тяхна собствена безопасност и защита и да се преместят в района южно от Вади Газа, както е показано на картата.

Терористичната организация Хамас води война срещу държавата Израел, а град Газа е район, в който се провеждат военни операции. Тази евакуация е за ваша собствена безопасност.

Ще можете да се върнете в град Газа само когато бъде направено друго съобщение, разрешаващо това. Не се приближавайте до зоната на оградата за сигурност с държавата Израел.

Терористите на Хамас се крият в град Газа в тунели под къщи и в сгради, обитавани от невинни цивилни граждани на Газа.

Цивилни жители на град Газа, евакуирайте се на юг за ваша собствена безопасност и безопасност на семействата ви и се отдалечете от терористите на Хамас, които ви използват като жив щит.

През следващите дни ЦАХАЛ (Израелската армия) ще продължи да действа в значителна степен в град Газа и ще положи големи усилия, за да избегне нараняването на цивилни граждани.“

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!