Тест за забранени субстанции да бъде направен на Ицо Хазарта, поиска гражданин. ВИДЕО

Кадър с народния представител от ПП-ДБ Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта предизвика реакция от Петър Недевски от „Агора България“. Той призова да бъде направен тест на депутата за да се разбере, дали е употребявал „забранени субстанции“. Недевски вероятно има предид да бъде направен тест за наркотици на „Депутата Христо“, както се пее в една от песните на Хазарта.

Странен жест на народния представител е породил тревога в Недевски. Кадри са уловили, как Хазарта прикрива с едната си ръка половината от лицето си и приближава другата към носа. И тъй като няма как Христо Петров да бъде нарочен, че е взел „забранени субстанции“, Недевски зове опозиционните лидери Костадинов, Нинова и Трифонов да поискат от председателя на парламента да бъде направен тест на Хазарта. Хипотезата, че депутатът се е секнал отпада спонтанно, защото за тази цел се използва носна кърпичка, а вероятността да си бърка с пръсти в носа и то не къде да е а в пленарната зала на Народното събрание не можем дори да я допуснем. Припомняме, че в телевизионно предаване на Нова телевизия Хазарта бе обявен за един от будителите на съвременна България и го сравниха с големия Стефан Данаилов. 

От друга страна Ицо Хазарта влезе в друг скандал преди време, след като бе уловен да показва среден пръст пак в Пленарна зала. На кадъра се вижда, как той запечатва „знаменателния жест“ със селфи. Председателят на Продължаваме промяната пък Кирил Петков се свързва с народни предания за „пици с кристали“, а Бойко Борисов сподели, че същия чупил стъклен амбалаж по време на лидерски преговори върху масата. 

КритичноБГ припомня, че от години различни партии са повдигали темата да бъдат правени тестове на депутатите за психическа пригодност и употреба на наркотици, но подобен законов текст не е бил приет до този момент. Друг е въпросът, че като ще се правят тестове, такъв за базова грамотност на народните представители също не е излишен.

Ето какво пише Недевски и видео в поста му:

До Костадин Костадинов, Корнелия Нинова и Слави Т. Трифонов в качеството си на лидери, заявяващи се като опозиционни формации в парламента. Моля да изискате от Председателят на Народното събрание, да разпореди тест за използването на забранени субстанции от депутата от парламентарната група на ППДБ Христо Петров.
Поведението на въпросният депутат в парламентарна зала, адски силно наподобяват на подобен род действия. Считам, че българският народ не си плаща данъците, за да плаща капризите или пороците на някои депутати!
Силно се надявам действието на въпросният народен представител, да е породено от моментно здравесловно неразположение, а не на това което наподобява.
С действието породило някои въпросителни и повод на публикацията, може да проследите в прикаченото видео:

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!