Терзиев се зарече: Ще водим борба срещу корупцията, злоупотребите и клиентелизма

Благодаря от все сърце, бяха първите думи на пресконференцията на новия столичен кмет Васил Терзиев от ПП – ДБ, пише Епицентър.

Ще водим борба срещу корупцията, злоупотребите и клиентелизма, обеща новият стопанин на „Московска“ 33.

Ще бъда кмет на всички софиянци – и на тези, които ме подкрепиха и на тези, които не ме подкрепиха, заяви Терзиев. И завърши с думите, че „днес е един хубав ден“.

Терзиев подчерта, че ПП – ДБ са спечелили 19 от 24-те столични райони. А също така и, че общинските съветници от ПП – ДБ са толкова, колкото общия брой на съветниците на следващите две политически сили.

Предстои трудното – да докажем, че освен да печелим избори, можем и да управляваме, каза в началото на изявлението си Васил Терзиев.

Той застана пред медиите в централата на ДСБ заедно с първия в листата на ПП-ДБ и „Спаси София“ Борис Бонев, както и с лидерите на формациите, които го подкрепиха – Христо Иванов, Кирил Петков, Владислав Панев и ген. Атанас Атанасов.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече