Светослав Атаджанов: Ах, този шегаджия Путин…

Фейсбук

АХ, ТОЗИ ШЕГАДЖИЯ ПУТИН…
В САЩ има явно недоволство сред демократите след думите на Путин, че подкрепя Камала Харис на изборите. Американските русофоби просто се вбесиха от „руската намеса“ в президентските избори в САЩ. Вълнуващият сериал в момента тече трети сезон. Годините изобщо не са изпортили сюжета.

В началото на новия сезон демократите отчаяно обвиняваха републиканците, че „работят за Кремъл“, но руският лидер Владимир Путин нарече Доналд Тръмп непредсказуем и започна истерия в Демократическата партия на САЩ, защото сега републиканците започнаха да ги обвиняват в … русофилство!?

Още повече, че в този изборен сезон, както и в предишните, Путин не крие, че предпочита да си има работа с американските демократи, тъй като тяхната лудост е поне предвидима в сравнение с откровената неадекватност на републиканците.

Всеки път, когато Путин каже нещо подобно, Демократическата партия на САЩ изпада в неврастеничен пристъп и цял свят им се смее на това.

И този път Путин обяви, че ще подкрепи Камала Харис на президентските избори в САЩ. След това американските медии, подкрепящи демократите, започнаха да приличат на изригващи кал вулкани, с огромни маси канализазионни извержения и зловонни газове. Дори републиканците вече открито се смеят на опонентите си, което предизвиква нови нападки сред демократите. Путин каза само една фраза, а каква миризма се носи отвъд океана.

„Г-н Путин трябва да спре да говори за нашите избори и точка. Той не трябва да дава предпочитания на никого по един или друг начин” – каза Джон Кърби, координатор по стратегически комуникации в Съвета за национална сигурност на Белия дом, осъждайки коментарите на Путин за изборите в САЩ.

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп на свой ред заяви, че не знае как да се отнася към изявлението на руския президент за подкрепата му за кандидата на демократите Харис.

„Днес Путин подкрепи Камала Харис. Не знам дали трябваше да му се обадя и да му благодаря горещо. Той подкрепи Камала и имам чувството, че не разбирам как да тълкувам това, не знам дали ме обиди или ми направи услуга”

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!