Страхил Ангелов: Българската армия е напълно разгромена – политически, без да се даде и един изстрел

Страхил Ангелов, Фейсбук

Страхил Ангелов

Георгьовден беше отбелязан без традиционния военен парад!
Българската армия беше победена встрани от бойното поле – в мирни времена. Тя днес е напълно разгромена – политически, без да се даде и един изстрел.

Шайка престъпници и майкопродавци превърнаха въоръжените сили на България в жандармерийски полк с духов оркестър. Цялата годна техника и оборудване бе предадено на Украйна и в деня на храбростта и войнската чест нямаше какво да се показва. Новите образци, които държавата ни предплати на хегемона си останаха само на фактура – щели да бъдат доставени някога, но днес парад не се състоя и това е тъжно….

Въоръжените ни сили страдат от хроничен недостиг на кадри и в момента 22% от щата е недоокмплектован – т.е. една пета от бойците липсват!

Небето ни се охранява от чужди войски, а складовете са изнесени и навсякъде е вече почистено и пометено. Няколко обединени сръбски ловни дружинки могат да нахлуят през границата и да тръгнат към София необезпокоявани. От някогашното величие и слава няма и помен……

Накратко, от българската армия, която винаги е била гръбнака на държавата, остана само оркестъра и шепа чиновници, които по един престъпен начин раздадоха и малкото въоръжение, което беше останало.

Точно преди 30 години Българската народна армия беше една от най-мощните на Балканския полуостров – 170 000 бойци въоръжени до зъби с най-модерни машини, самолети, артилерия и ракети.

Сега е на колене пред новите господари с три самолета и гвардейска рота, напълно разоръжена и превърната в подразделение на въоръжените сили на Украйна. Тилови батальон на НАТО с предимно санитарни функции!

Жалкото е, че никой никога няма да понесе отговорност за националното предателство и погрома над българската армия, защото всичко това е извършено под зоркия одобрителен поглед на колонизатора, когото наричат „партньор“ и „съюзник“.

Някаква група кирякстефчовци, които веят украинските знамена далеч по-ентусиазирано и енергично от родния трибагреник, унищожиха Българската армия и плюха на костите на хилядите герои, паднали за Родината. Новият елит не се интересува от тези неща, за тях няма ценности и морал. Те са либерали и гледат на държавата като на плячка, която трябва час по-скоро да разкъсат на парчета!

Памет, история, култура, национално достойнство и дълг за тези хора са излишни понятия, които само пречат на пладнешкия обир, на който подложиха България и народа ни. Те дори старателно избягват използването на подобна терминология – тя не е част от речника на новите политици, защото е неприемлива за либералната хегемония, чиито проводници са разни Борисовци, Петковци, Деляновци и останалите знайни и незнайни субекти, някои от които се представят за „опозиция“ без да става ясно на какво точно…..

Поклон пред падналите за Отечеството – тяхната памет сме длъжни да пазим и пренесем през безвремието, в което ни натикаха!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!