Страхил Ангелов за „пролетната асамблея на войната“: Празнодумци, скъсали с реалността, които лакейничат на восъчния „Столтенберг“

от Лазар Лазаров
Страхил Ангелов

България предложи създаването на щаб на многонационална дивизия „Изток“ и на многонационален щабен елемент за Черно море на наша територия. Това заяви в реч на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, която се провежда в София, началникът на Щаба на отбраната на Българската армия адмирал Емил Ефтимов, съобщи министерството на отбраната!

Въпросният Ефтимов, който обезоръжи българската армия раздавайки всичко налично на Зеленски и корумпираната клика около него, сега много държи Черно море да се превърне в милитаризирана зона.

Естествено това се приема с възторг от присъстващите народни избраници и те един през друг се хвърлят да разясняват колко е важно войната да продължи и по възможност обхватът и да бъде максимално разширен.

Представителите на един български парламент, който на практика е приключил съществуването си лазят по корем пред Столтенберг – един чиновник, чийто мандат изтича съвсем скоро. Цялата тази пролетна „асамблея на войната“ е един жалък фарс, защото и домакините, и високопочитаемият гост са на практика нелегитимни или, иначе казано, с изтекъл срок на годност, а взимат решения, които може да предизвикат дългосрочни негативни последствия за България в частност и черноморския регион като цяло.

Безумието е пълно, защото докато в София чертаят „светлото бъдеще“ на НАТО и призовават да се разреши на Украйна да използва предоставените и далекобойни оръжия по цели във вътрешността на Русия, на фронта вече има съвсем различна реалност и тя по никакъв начин не кореспондира с желанията и претенциите на родните професионални славоукраинци. Армията на киевския кръволок Зеленски, който вече е с изтекъл мандат и респективно е нелегитимен, търпи поражение по всички направления. През изминалата нощ въоръжените сили на Руската федерация са поразили почти всички годни военни летища в Украйна, както и складовете, в които се намират западните ракети, за използването на които се чака „зелена светлина“ от софийската среща на пишман натовците.

Накратко, пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО в София е най-обикновена говорилня на празнодумци и никому ненужни скъпо платени чиновници, които тотално са скъсали с реалността и единственото, което правят е да се самопредлагат и да лакейничат пред една восъчна фигура, каквато очевидно е въпросният Столтенберг.

След като ескалацията на войната е приоритет и според присъстващите висши военни, народни представители, служебни министри и цяла тълпа най-различни НПО-та, Черно море трябва спешно да се милитаризира, най-удачно би било въпросните лица да дадат личен пример – той е единственото средство за убеждаване на околните в правотата на безумните им възгледи. Нека, като кулминация на бутафорната милитаристична „асамблея“ на НАТО в София, Ефтимов да сформира набързо единна рота или батальон от доброволци, които да набере сред войнстващия евроатлантически елит и най-вече сред присъстващите на това мило тържество, да минат през някое бойно поделение, за да получат необходимото снаряжение и да отпрашат за Източния фронт!

По този начин всички войнолюбци и украински патриоти, които незнайно защо се подвизават като „български политици и общественици“, ще имат възможността да се закалят в бой с врага на техния „цивилизован розов свят“ и да защитят майка Украйна. И след като в Незалежната вече мобилизират жени и душевно болни, то всички ограничения пред родния ни „политически елит“ са премахнати и може да се товари и да заминава всичко живо – в това число Лена и Киро! Списъците с доброволческата дружина следва да се изготвят старателно и с нужното внимание, за да не остане някой поборник пренебрегнат – никой не трябва да бъде забравян.

Доблестта, мъжеството и себеотрицанието им в името на иконата Зеленски ще останат в историята като ненадминат в своята морална и патриотична висота подвиг, за който ще се пеят песни и ще се пишат романи и повести от поколенията в свободна и демократична Украйна. След време за тези нови интербригадисти на либерализма ще пише, че са паднали в името на евроатлантизма и неговият прекрасен нов свят.

След като прeдставителите на българското войнство, което е филиал на украинските въоръжени сили и е изцяло под командването на Зеленски и съответно духовният му баща Байдън, толкова много държи територията на България да бъде използвана като плацдарм за продължаване на войната на всяка цена, нека се влеят в редиците на любимите им неонацистки подразделения като „Азов“ и „Кракен“ и да отблъснат агресора!

Само да не въвличат българския народ в тази низост, която задокеанските плановици започнаха с ентусиазъм и сега не знаят как да излезнат от нея и поетапно въвличат цялата си колониална орбита, част от която е и България.

Някакви самозванци си позволяват да се самопредлагат и да лакейничат от името на всички ни. Със слугинажа си тези чужди агенти, доносници, лицемери, лъжци и назначенци на Посолството подлагат на риск сигурността на Родината ни. И предвид това, че у нас предстоят поредните парламентарни избори, очакваме да чуем ясна и категорична позиция от всички председатели на партии, които участват в тях, по въпроса за предоставянето на българската територия, териториалните ни води и въздушното ни пространство за водене на военни действия срещу Русия.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!