Страхил Ангелов към българските „компрадори“: Не е прост българският народ – вие сте абсолютно импотентни и не ставате!

Страхил Ангелов, Фейсбук

от Лазар Лазаров

Потресаващо е как различни провалили се на изборите партийни лидери напоително разясняват, че еди-кой си крадял или взимал от ТЕХНИТЕ гласове! Всичко това, естествено е придружено от канонада хули, обиди, клевети или накратко – безразборно плюене. Това родните политици и антуражите им умеят най-добре. За тези нахалници важи в пълна степен поговорката – „те не го пускат в село, той за попската къща пита“!

В този ред на мисли бих искал да разясня, че „гласовете“ не са техни и гласуващите не са им крепостници, а свободни хора, които упражняват демократичното си ПРАВО да отидат и да подкрепят когото смятат за правилно. Това, че не са гласували за някой „вожд“ и кликата му калинки въобще не означава, че гласоподавателите са прости, излъгани или подведени. След като една или друга партия е участвала на изборите, т.е. била е една от опциите, за които може да се гласува, но хората са избрали друг, за който да дадат гласа си, означава, че не те харесват и си ги разочаровал, а не че някой ти ги е „откраднал“.

И когато чуждото вземаш за свое и решаваш, че можеш да се разпореждаш с него както намериш за добре, обикновено рано или късно биваш наказан за това свое нахалство и дебелоочие!

В обобщение мога само да изразя своите искрени съболезнования към самозабравилите се политици и да им разясня, че моят глас си е мой не Ваш и това, че не съм гласувал за Вас не е защото съм се подвел или някой ме е „откраднал“, а защото не ставате за нищо. Некомпетентни, нискоинтелигентни илитерати и лъжци сте и това е отблъскващото. В моите очи сте най-обикновени компрадори, клоуни и чуждопоклонници, борещи се като настървени псета за плячката, която в случая е родината ми България.

Вие нямате кауза различна от тази свързана с личното ви политическо оцеляване и няма как да развеете знаме, защото ръцете ви са заети с кокалите, които стискате с побелелите си от напън мръсни пръстчета!

Не уважаеми, не е прост българският народ – вие сте абсолютно импотентни и си не ставате. Дори в животинското царство моралът е далеч по-висок отколкото в средата, която сте си създали и обитавате!

Самодоволството и арогантността ви буди отвращение, което вече е прераснало в повсеместно игнорантство – никой дори не желае да слуша крясъците и брътвежите ви. Кадровата ви анти-селекция, която провеждате, обграждайки се с лакеи и виночерпци, потопи българската политика в блатото на интелектуалната нищета и излизането и от там ще е много, много трудно, защото тече процес на нейното ударно възпроизводство.

Много от политическите партии функционират на сектантски принцип, а лидерите им се държат като водачи на западащи религиозни течения от средновековен тип.

Българите масово са дълбоко убедени, че избори се провеждат, за да се формализират предварително направени в страни от погледа на обществото договорки. Народът отказа да стане съучастник в тази мерзост и отказа да легитимира още от същото!

Много (не)уважаемите политици по-добре да си посипят главите с пепел вместо да кряскат като обезумели, че им е откраднато нещо, което никога не им е принадлежало! Впили сте се като кърлежи в умиращото тяло на Отечеството ми и като всеки един паразит не си давате сметка, че като убиете приемника ще погинете и вие! Деветоюнци трябва да отидат в политическото небитие, за да можем да пуснем отново часовника на България, който тези спряха преди 30 години!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!