Страхил Ангелов: Тези пишманполитици са фрапиращо дебелооки и нагли!

Страхил Ангелов, Фейсбук

Страхил Ангелов

Поздравявам всички политолози, социолози и всякакви щатни и нещатни грантови говорители, които напоително ни разясняват, че се очаквало съставяне на „НОВО“ правителство.

Кое му е новото? Борисов и Пеевски ли са новите лица в българската политика, които ще ни поведат към светли евроатлантически, разбирайте украински, бъднини? Или може би Рая Назарян, която незнайно как кацна на най-високото кресло в държавата – председател на Народното събрание?

Глупости! Очаква ни още от същото, та и по-лошо. С подкрепа от едва една трета от българските граждани, които гласуваха на последните избори, Борисов и Пеевски считат, че тяхната „демокрация“ е легитимирана и имат всички основания да ме управляват през следващите четири години. Истината е, че всичко това е жалък фарс и подобно „ново“ правителство би било дълбоко непредставително. Това от своя страна допълнително ще отчужди българите от държавата и все по-малко граждани ще искат изобщо да се отъждествяват с нея по какъвто и да било начин.

Дебелокожието и арогантността на т.нар. „политически елит“ започна искренно да възмущава и дразни мнозина.

Тези пишманполитици са фрапиращо дебелооки и нагли! Тези типове никога за нищо не съжаляват и съответно не признават нито една своя грешка, за която да поднесат извинения. Никога! Те винаги са прави и на всяка критика отговарят с обвинения и хули, а за всяка мерзост и низост сполетяла Отечеството ни обвиняват с викове и крясъци всеки и всичко само не и себе си.

Падението им е пълно! България трябва да се преучреди без хората, които я съсипаха и превърнаха поколения българи в безпътници, натоварени само и единствено с дългове.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!