Брандън Смит: Завръщането на Тръмп: Пригответе се за ужасяващ хаос, който ще му отприщят и за който ще бъдете обвинени вие и той

Брандън Смит, Аlt-market

Да, случва се. Последната половина на 2024 г. се очертава да бъде една от най-безумните в политическо отношение от век насам и искрите вече прехвърчат. Най-големият момент на абсурда досега може би е първият президентски дебат между Доналд Тръмп и Джо Байдън, в който за целия свят стана пределно ясно, че Байдън е на бързата писта към лудостта. От четири години казваме, че човекът си е отишъл, случай на деменция, поддържан и защитаван от DNC – Национален комитет на Демократическата партия и медиите. Сега това е неоспоримо:

В Овалния кабинет седи зеленчук и нацията е в паника.

Левичарите (демократите бел. ред.) изпадат в паника, защото сега осъзнават, че техният кандидат е фарс, че царят е гол и че са заложили всичките си пари на един много умствено изостанал състезателен кон.

Консерваторите празнуват, но и изпадат в паника, защото си мислят, че Байдън в своята старческа възраст всеки момент може да изстреля ядрени оръжия.

Има дори хора, които призовават за намеса на 25-ата поправка, за да отстранят Байдън, защото действително смятат, че той взема решения. Той не го прави. Байдън е проводник на по-мощни интереси и винаги е бил такъв. Ранното отстраняване на Байдън не решава по-големия проблем, нито пък би предотвратило ядрен апокалипсис (ако това изобщо е бил планът в началото). Други хора взимат решенията му вместо него.

Междувременно има множество изненади, които могат да се случат преди ноември. Както отбелязах в статията си „Дали 2024 г. е решаваща година за глобалистите?“, публикувана през януари, изборите през 2024 г. се превръщат в събитие от типа „черен лебед“. Тогава писах, че:

„…Съществува потенциал за шокови събития, като например Байдън да се оттегли в последната минута. Тръмп да бъде арестуван, но въпреки това да спечели. Или пък да бъде предизвикана по-голяма геополитическа криза, която да бъде използвана от демократите като оправдание за „отлагане“ на изборите…“

Все повече изглежда, че поне един от тези сценарии е на път да се разиграе (Байдън да се оттегли или да бъде изтласкан от демократите). Също така става все по-вероятно, че Доналд Тръмп ще се върне в Белия дом независимо от това. Засега изглежда, че Байдън иска да се задържи на поста си, но дори и да бъде сменен, все още няма кандидат на демократите, който да разполага с достатъчно гласове, за да надделее през ноември. И ако смятате, че изборните измами ще бъдат фактор, не забравяйте, че гласовете за двамата трябва да са близки, за да се фалшифицира резултатът.

Въпросът е какво ще означава това за консерваторите и патриотите занапред? Дали това е повод за възторг, или американците трябва да се подготвят за това, че килимът ще бъде издърпан изпод краката им?

След победата на Тръмп през 2016 г. (която прогнозирах една година преди изборите) предположих, че Тръмп може да се превърне в следващия Хърбърт Хувър (по време на управлението на президента Хувър, САЩ влизат в Голямата депресия, бел.ред.); в изкупителна жертва на множество икономически и социални бедствия, причинени от неясни и сенчести интереси. Поставих и въпроса дали Тръмп ще бъде доброволен участник в този театър.

Имайте предвид, че изборът на кабинета му през 2016 г. беше кошмар – пълен с рояк представители на банковите елити, член на картела на Ротшилд (Уилбър Рос) и други лоши актьори. По онова време над рамото му наистина стояха някои от най-лошите хора (като Антъни Фаучи, например…). Дори и Тръмп да е имал добри намерения, неговите съветници със сигурност не са имали такива.

С комбинацията от бунтовете на BLM (Животът на черните има значение), повишаването на лихвените проценти от Федералния резерв, истерията с пандемията, коварните финансови стимули, предизвикали стагфлация, „въстанието“ на 6 януари Тръмп беше превърнат в изгнаник (в по-голямата си част несправедливо). Консерваторите през 2020 г. и след това бяха обявени за най-големите злодеи; за „разрушители на демокрацията“. В много отношения Тръмп беше заклеймен като поредния Хувър.

Но по време на този процес се случи нещо, което според мен глобалистите не са планирали; програмата за пандемията се провали. Паспортите на ваксините се провалиха. Бокдауните се провалиха. Средният процент на смъртност от инфекциите беше нищожните 0,23 % и обществото не беше достатъчно уплашено. Твърде много патриоти отказваха да спазват изискванията. Данните на CDC за ваксинациите бяха явно завишени, за да изглежда, че повече хора са се ваксинирали. Почти никой не се е бил бустерна доза.

Това беше може би един от най-големите гафове, с които глобалистите някога са се сблъсквали. Клаус Шваб, самият д-р Зло, се оттегли на заден план и се пенсионира като изпълнителен председател на Световния икономически форум. Голямата игра за медицинска тирания се провали. Какво да правят сега?

Грешка ли е, че истаблишмънтът продължава да държи на Байдън въпреки неговия делириум? Или са изпратили Байдън на първия дебат, знаейки точно колко зле ще се справи той? Дали това е уловка, целяща да завърши сценария на Хърбърт Хувър?

Тази година Тръмп намекна в интервю за Fox Business, че „не иска да се превърне в следващия Хърбърт Хувър“, наследявайки от Байдън икономика със закъснител. В отговор Байдън заяви, че Тръмп е вече като Хърбърт Хувър заради работните места, загубени по време на ковида.

Това, разбира се, е невярно твърдение. Но това твърдение е навсякъде: „Тръмп ще се погрижи да се случи катастрофа в Америка, подобна на тази от 1929 г.“

Замислете се за момент колко много различни елементи на американската икономика днес са изкривени от подправени статистики.

  • – Байдън потиска статистиките за инфлацията като индекса на потребителските цени, като налива в пазара стратегическите петролни резерви.
  • – Неговите статистики за заетостта са пълен цирк, като почти всяко „създадено“ работно място отива при нелегални имигранти, което е изкуствено напомпване цифрите.
  • – Байдън създаде фалшив ръст на американското производство, като субсидира с данъци компаниите за зелена енергия.
  • – Медиите изглежда имат намерение да игнорират проблема с държавния дълг, чиито лихвени плащания надхвърлят 1 трилион долара на всеки три месеца.
  • – И накрая, увеличаването на броя на бежанците по границата продължава с пълна сила (с изключение на 74% намаление в Тексас, където се издигат истински стени и бодлива тел).

А какво ще кажете за ситуацията в Украйна? Тази, която бързо прераства в по-широк конфликт? Читателите ми знаят прогнозите ми по този въпрос, но помислете за него от гледна точка на Тръмп:

Байдън оставя след себе си всички взривоопасни елементи за една подготвяща се световна война. Тръмп ще наследи буре с нитроглицерин.

Какво ще се случи, когато Байдън си тръгне? Цялата тази икономическа фалшификация изчезва и тогава излизат реалните данни, докато Тръмп е на власт. Може би ще започне и Третата световна война. И познайте кой ще бъде обвинен? Пръстите ще сочат към Тръмп, но ще сочат и към ВАС.

Дневният ред ще бъде да се поставят на изпитание принципите на консервативното движение и движението за свобода и да се представят като идеали на бедствието.

Меритокрацията, индивидуализмът, независимостта, личната свобода, отговорността и дисциплината, свободните пазари, частната собственост, всичко, което съставлява основите на западната цивилизация, ще бъде поставено на карта. Предоставянето на Тръмп за лесна победа срещу когнитивен дефицит като Байдън (или друг слаб кандидат) може да е умишлено заложена мярка; да се позволи на консерваторите да спечелят власт за момента, само за да открият, че седят на трона в разпадащ се замък.

Дали казвам да не гласувате за Тръмп? Не. Най-малкото, актът на гласуване за Тръмп изпраща послание, че американският народ иска това, което Тръмп трябва да представлява, и отхвърля това, което Байдън представлява. Кандидатите са много по-малко важни от идеалите, които трябва да въплъщават. Това, което искам да кажа, е, че тези избори може би са изключително странни по някаква причина – фактът, че Тръмп се издига като ясен избор, е подозрителен.

Най-малкото ще има организирани левичарски бунтове в големите градове на САЩ. Както станахме свидетели във Франция, политическата левица няма намерение да се отказва от властта и ще направи всичко, за да я запази, включително да подпали кварталите. По-сдържаните либерали ще обединят сили с най-крайните социалистически активистки групи, за да победят на всяка цена.

Присъствието на Тръмп в Овалния кабинет ще бъде идеалният спусък за безкраен парад на клоуни от ДЕИ (Програми за многообразие, равнопоставеност и приобщаване) и изроди от Антифа, които ще създадат възможно най-масовото безредие.

Забележка: КритичноБГ НЕ публикува само последните два абзаца в анализа на Брандън Смит. В тях той открито призовава американския народ към гражданска война. По думите му, това е най-голямата въоръжена армия в света. Същите по същество са екстремистки. 

Оригинално заглавие: Завръщането на Тръмп: Пригответе се за хаос, който ще бъде отприщен и за който ще бъдете обвинени вие.

Брандън Смит е журналист и анализатор, който пише за американския аналитичен консервативен портал Аlt-market

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!