Скот Ритър описа, как ще изглежда Русия през следващия мандат на Путин

от Лазар Лазаров
Скот Ритър

На Русия й предстои да преразгледа ролята си в многополюсния световен ред по времето на следващия мандат на руския президент Владимир Путин. Това пише в социалната мрежа X бившият офицер от американското военно разузнаване и политически анализатор Скот Ритър.

„Русия ще преосмисли себе си в многополюсния свят при новия мандат на Путин“, заявява той.

„По време на новия шестгодишен мандат на президента Владимир Путин ще видим една Русия в преход, една Русия, която продължава да се самоопределя по отношение на начина, по който взаимодейства с многополюсния свят“, пише още той.

Според него през следващите шест години ще станем свидетели на „жизнепсособна руска икономика, която ще се преосмисли и интегрира в световната икономика“.

„Путин ще контролира една по-жизнена Русия, която внася нова кръв в политическия микс“, отбелязва Ритър.

„Тридневните президентски избори приключиха в Русия в неделя, като огромно мнозинство от гласоподавателите избраха действащият президент Владимир Путин да остане на поста за нов шестгодишен мандат“, посочва още анализаторът.

Критично припомня, че по-рано беше съобщено, че  при почти 100% обработени протоколи от гласуването на президентските избори в Русия настоящият държавен глава Владимир Путин събира 87,32% . 

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски!

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!