Скандал в „Пирогов“: Съветник на Тагарев искал да изкарат дете от шокова зала, за да приемат неговото

Сериозен скандал с участието на един от съветниците на министъра на отбраната Тодор Тагарев се е разиграл снощи в „Пирогов“, пише сайта Actualno.

За инцидента съобщава дългогодишна медицинска сестра в лечебното заведение Неда Диманова във Facebook профила си. Според разказа на сестрата съветникът на Тагарев Мустафа Емин е пристигнал в „Пирогов“ с детето си, като се е държал „арогантно и скандално“. „

„Първоначално искаше да извадят от детска шокова зала дете в шок, за да влезе неговото, което беше с една малка раничка, ЗАПЛАШИ С МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, като не се съобрази, че той е работил в „Пирогов“ и можем да проверим“, пише Диманова.

Още: Политиците да не забравят, че всеки става пациент По думите ѝ скандалите и заплахите са продължили с искане да получи документите за лечението на детето му.

„Попитах „господаря“ от Рибново така ли си представя упражняването на властта, която му е дадена от нас, народа, и не се ли представя твърде неприемливо за поста, който твърдеше, че заема. Та това е“, пише още сестрата.

Кой е Мустафа Емин? Мустафа Емин е кандидат на „Демократична България“ в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район на парламентарните избори за 49-ото Народно събрание. След формирането на кабинета „Денков – Габриел“ той е назначен за съветник на министър Тодор Тагарев. Планът е бил Емин да бъде първо назначен като съветник, а когато завърши магистратура във Военна академия, да стане парламентарен секретар, който да работи с Комисията по отбрана, съобщават тогава от министерството.

От сайта на „Да, България“ става ясно, че Емин „е демократ от Родопите, учредител и член на Националния съвет на „Да, България“. „Бори се за разширяване на демократичното пространство в смесените райони. Чрез създадената от него фондация „Креативна Общност“ се поставя в услуга на идеите за пряка демокрация и гражданско участие в управлението на локално, местно и национално ниво. Неговите интереси са свързани с регионално развитие и местно самоуправление“, пиша още от партията.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!