Шваб: Човечеството трябва да бъде „принудено да си сътрудничи“ с глобалистите, а те да наложат агресивно програмата си

Основателят на Световния икономически форум Клаус Шваб заяви пред делегатите на конференция в Китай тази седмица, че човечеството трябва да бъде „принудено да си сътрудничи“ с глобалистичните структури. Това пише консервативното издание Modernity, позовавайки се на публикувани видеа в социалната мрежа „Х“, преди това Гуитър. Обзорът бе цитиран от ZeroHadge.

В речта си на „Годишната среща на новите шампиони“ на Световния икономически форум (WEF), често наричана „Летния Давос“ в Китай, Шваб заяви, че за да се придвижи напред „Четвъртата индустриална революция“,

елитите трябва агресивно да наложат своята програма.

„За да стимулираме бъдещия икономически растеж, трябва да прегърнем иновациите и да наложим сътрудничество между сектори, региони, нации и култури, за да създадем по-мирно, приобщаващо, устойчиво и издръжливо бъдеще“, казва в друго видео Шваб.

Той добави: „В този критичен момент активното участие на всички заинтересовани страни е от съществено значение за осигуряване на устойчив път на развитие.“

В друг клип Шваб изтъква нуждата от повсеместно разпространение на изкуствения интелект и други интерактивни технологии. Това ще допринесе човечеството да приеме да“работи заедно“ със световния елит.

Той също така говори за „граници на растежа“, което мнозина изтълкуваха като одобрение за намаляване на броя на населението на планетата.

„Темата на тази годишна среща е „Следващите граници на растежа“, но всъщност това, което видяхме в презентациите, сега са граници на растежа, при условие че използваме технологиите на четвъртата индустриална революция по разумен начин.“

През последните години Шваб, архитектът на така нареченото „Голямото занеляване“, заяви, че предвижда човечеството да премине в нова епоха, в която ще има „сливане на нашите физически, цифрови и биологични измерения“ в един „нов свят“, припомня изданието.

По-рано Шваб заяви, че тази нова ера на интеграция с „цифровите технологии“ ще означава, че „вече дори не е необходимо да се провеждат избори“.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Клаус Шваб падна в клопката на Вован и Лексус. Призна: Западът трябва да използва Зеленски, примамвайки го с обещания за членство в НАТО и ЕС. ВИДЕО

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!