Тъкър Карлсън: САЩ може да обявят война срещу Русия през 2024 г. Има опасност да убият Тръмп

Известният американски журналист Тъкър Карлсън в интервю за радиоводещия Адам Корола прогнозира началото на войната на САЩ срещу Русия през 2024 г. Според него президентската администрация на САЩ може да предприеме тази стъпка, за да запази властта си в страната.

„САЩ ще воюват с Русия. Те искат това. През следващата година предстои гореща война между САЩ и Русия. Не мисля, че ще спечелим, но това е друг въпрос“, категоричен е Тъкър Карлсън

Джо Байдън и Йенс Столтенберг

Журналистът смята, че започването на военни действия срещу Русия е политическа мярка на американските власти „да концентрират военни сили в ръцете си и да спечелят“.

Карлсън посочи, че вътрешната политика на САЩ се е криминализирала. Според него това води до факта, че американският истаблишмънт започва да вижда в оставането си на власт единствени изход за себе си.

По този начин преследването на политическите опоненти, в частност и на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, поставя администрацията на Джо Байдън на такъв път, от който е невъзможно да се откажат. Защото се страхуват да не бъдат преследвани, ако загубят, смята журналистът.

Ето защо американците, които се притесняват за страната си, ще трябва да се тревожат в бъдеще не само за престъпленията на властите в страната, но и за възможността за пълномащабен конфликт с Русия, добави той.

„Ако сте се притеснявали, че политиката ни може да стане още по-твърда от сегашната, би трябвало да се притеснявате от перспективата за открита война с Русия. Това може лесно да се случи. Можем да се окажем в ситуация, в която ракети „случайно“ паднат в Полша. Ние ще обвиним Русия и ще започнем война срещу нея„, каза Тъкър Карлсън

Конгресът на САЩ

Според журналиста, ако хората наистина са загрижени за тази перспектива, трябва да се окаже натиск върху Сената на САЩ, за да се постигне мир сега. Карлсън добави, че Вашингтон може да сложи край на конфликта в Украйна още днес, тъй като без НАТО няма украинска армия. Той е категоричен, че САЩ са единствената страна, способна да постигне мир и да предотврати глобална война, която застрашава живота на цялото човечество.

На въпрос, дали Тръмп може да бъде преизбран отново за президент, Карлсън предупреди за възможен опит за убийство му. Той смята, че то може да бъде организирано от американския елит от страх от бившия държавен глава и поради липса на други методи за борба с него. 

Доналд Тръмп, бивш президент на САЩ

Карлсън припомни, че американският елит е започнал да се бори с Тръмп още преди той да бъде избран за държавен глава, като е организирал протести.

„Започна клеветническа кампания за организиране на импийчмънт, а след това бяха изфабрикувани доказателства срещу Тръмп в случая с безредиците във Вашингтон на 6 януари 2021 г. Нищо от това обаче не им е помогна да се отърват от него. Нещо повече, популярността му непрекъснато расте, дори след като срещу него са повдигнати обвинения“, отбелязва журналистът.

„Ако започнете с критика, след това преминете към протест, после към импийчмънт, а сега използвате обвинения и нищо от това не работи, какво следва? Представете си го. Очевидно е, че се приближаваме към убийство. Никой няма да го каже, но не знам как някой може да не стигне до това заключение“, посочи Тъкър Карлсън

Журналистът подчерта, че всички методи, приложени срещу Тръмп, са били използвани постепенно, но в крайна сметка не са довели до никакъв резултат. Ето защо той смята, че покушението срещу него е естествена стъпка

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!