Русия облъчва украинските войници с погребални маршове и детски писъци по уредби да им срива бойния дух. ВИДЕО

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Руските военнослужещи в Северния военен окръг излъчват демотивиращи звуци за украинските войски, включително погребален марш, се казва в изявление на Министерството на отбраната, пише РИА Новости.

Според командира на звуковата радиопредавателна станция с повиквателна „Дядо“, чиито думи цитират от ведомството, екипажите се занимават с подкопаване на морално-психологическото състояние на противника, включително определени звукозаписи. Комплексът работи на разстояние от три до пет километра.

Включихме звука (по високоговорители) на тежки верижни превозни средства, преди това, когато се преместихме в други райони, имаше погребален марш в продължение на пет часа, писъците на деца, жени, имената на загиналите украински въоръжени сили “, военните каза мъжът.

Чуват се призиви за предаване на руски и украински, освен това те периодично се дублират на английски, тъй като много чуждестранни наемници се бият на страната на украинските въоръжени сили.

„Въоръжените сили на Украйна не оказаха сериозна съпротива след нашата работа и просто се предадоха, а нашите момчета просто ги отнесоха“, отбеляза „Дядо“.

Както съобщи руската военна група „Център“ в края на януари, звуковото излъчване е ефективна част от информационната работа. Това ви позволява да повлияете на морала на украинските войници, които са били измамени от своите командири и оставени на предни позиции като жив щит, заключва РИА Новости.

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!