Русия на война с Алла Пугачова: Не се връщай повече!

Алла Пугачова

„Певицата Алла Пугачова може и да не се върне повече в Русия“. Това заяви депутатът от Държавната дума на РФ Виталий Милонов пред NEWS.ru.

Депутатът отбеляза, че ще се стреми да гарантира, че нито певицата, нито съпругът ѝ, комикът Максим Галкин (включен от руското Министерство на правосъдието в списъка на чуждестранните агенти), няма да получават повече никакви хонорари и възнаграждения.

Повечето хора в Русия не критикуваха Алла Пугачова, надявайки се, че временната ѝ лудост, както изглеждаше по онова време, ще отмине и тя ще се вразуми. Пугачова, като човек с мъдрост и на възраст, за разлика от Галкин, изглеждаше подредена и разумна. Но това, което направи сега, нейното изказване й слага окончателен кръст. За съжаление, трябва да призная, че тя е вече със сифилис в душата„, каза Милонов.

Депутатът добави, че лицензионните възнаграждения (от творчеството ѝ, бел. ред.) трябва да отиват във фонд за подпомагане на засегнатите от действията на украинските власти.

Според Милонов Пугачова вече няма причина да се връща в Русия, той подчерта, че тя е направила своя избор.

„Просто си навлича срам. Надявам се, че ще успеем да постигнем това, че нито тя, нито съпругът ѝ да не получават повече никакви хонорари и възнаграждения, така че лицензионните такси да отиват във фонда за подпомагане на пострадалите от украинската агресия. А Пугачова може и да не се върне. Тя очевидно е направила своя избор“, заключи депутатът.

И още реакции:

Алла Пугачова няма глас, няма външен вид, няма уважение към нея от гражданите на Русия, никой вече не се интересува от нея. Това заяви първият заместник-председател на Комитета по култура на Държавната дума Александър Шолохов пред NEWS.ru. Така той реагира на думите на Примадона, че „нормалните хора“ няма да се върнат в Русия. Според Шолохов само чрез обиди Пугачова може да предизвика интерес.

Предистория на скандала:

По-рано Пугачова се подигра и с думите на Стас Михайлов (руски певец), че напусналите страната артисти „ще се върнат на колене, ще застанат в краката на Русия и ще ѝ целуват краката„. Тя се подигра, че би коленичила, но не може да го направи поради възрастта си, и нарече певеца с нелицеприятна дума и му предложи да „печели, докато може„.

Оказа се, че наскоро Ала Пугачова е заявила, че всички руснаци, които искат да се върнат в страната си „не са нормални“

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!