Румен Петков с шокираща информация за Николай Марков от „Величие“: Той е ОСЪДЕН и се е КРИЛ от правосъдието!

Румен Петков

Румен Петков от Левицата сподели пред медиите в Сливен изключително тревожна информация за Николай Марков от „Величие“. По думите на политика, Марков е бил осъден, а българските държавни институции не могат да го намерят 10 години!

„Не е нормално някой с осъдителна присъда, който се е крил от правосъдието, да бъде внесен в Народното събрание и днес той да е нравственият стожер на обществото“, категоричен е Румен Петков.

Николай Марков

Българските граждани трябва да си дадат сметка за избора си, каза Петков, и коментира екзотичния вот за съоснователя на новата, парламентарната вече, партия „Величие“ Николай Марков.

„Не е нормално някой с осъдителна присъда, който се е крил от правосъдието, да бъде внесен в Народното събрание и днес той да е нравственият стожер на обществото.

Този човек е осъден, има изпълнителен лист да заплати определена сума на някого, а българските държавни институции не могат да го намерят 10 години“, цитират ШОКИРАЩАТА ИНФОРМАЦИЯ представена от Румен Петков в прессъобщение от политическата формация. 

На журналистически въпрос в контекста на процесите в БСП – дали консолидация в лявото пространство е възможно да се случи още при временния председател на Столетницата Атанас Зафиров, той отговори положително.

„Аз си мисля, че ако решителна стъпка в посока консолидация бъде направена сега, тя може да има необратим характер, няма да може да бъде спряна, защото това е процес, който левите хора очакват“.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!