Рон Пол: Военните ни не са спали тази неделя. Напътствали са украинците да убиват мирни граждани. ВИДЕО

Бившият дългогодишен член на Камарата на представителите на САЩ в Конгреса от Републиканската партия и кандидат за президент на Америка Рон Пол остро разкритикува военните от родината му. По думите на политика, същите „не са спали“ през изминалата неделя.

Той уточнява, че американските военни не са били на учение, а са „убивали“ хора, като визира варварският удар от страна на украинците по мирни руски граждани, плажуващи в Севастол.

Рон Пол уточнява още, че основна роля на американците е била да насочва ракетите на ВСУ.

КритичноБГ публикува превод на откъса от интервюто на Рон Пол:

„Оказва се, че тази неделя някой не е спал или почивал. Нашите военни бяха в действие. Някои ще кажат: „Какво имаш предвид, че нашите военни бяха в действие? Те участваха във военни учения, тренировки“. Не. Те убиваха хора. Ще ми отговорят: „О, не, те не правеха това. Те просто им казваха къде да изстрелват ракети“. А, откъде мислите, че са взели ракетите? Получили са ги от Съединените щати!

А ние говорим за украинци. За нашите приятели в Украйна, които ни критикуват, че не им даваме оръжия достатъчно бързо, а те все още искат повече пари.

Изпратихме няколко ракети в Крим заедно с украинците. И ако историята е вярна, това е било режисирано с помощта на нашите разузнавателни служби.Те знаеха точно къде ще отидат тези ракети: на плажа, с невинните хора там.

Водещ: Но много хора се питат защо е тази ескалация, защо тези ракети се изстрелват там? Какво се случва? Ами знаете, че предстои голямата годишна среща на върха на НАТО. И се носят слухове, че НАТО, имам предвид САЩ, добре, знаем, че са отчаяни. Каквото и да правят, то не дава резултат. Украйна все още губи войната. Похарчиха 200-300 милиарда долара, но все още губят войната. Те ще загубят войната.

 

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!