Робъртс: Путин иска да преговаря за край на конфликта. Как точно се водят преговори с хора, които се опитват да го убият?

Путин разчита на разума, който Западът е изоставил. Той е (от типа) старомоден американски либерал. Вярва в разума, добрата воля, довеждането до край на нещата и споразуменията, въпреки че няма никакви доказателства, че съществува такова реципрочно схващане на Запад.

Илюзиите на Путин са причинили и на него, и на Русия изключителни проблеми. В момента Русия е във война в Украйна, макар че Путин все още изглежда не го осъзнава, наричайки я „ограничена (специална бел. Критично) военна операция“ въпреки очевидния факт, че Русия е във война с НАТО, в която участват и САЩ.

Тъжното е, че Путин, човек с добри намерения, няма свои партньори в западния свят.

Сега излиза наяве, че британското и украинското правителство са планирали да убият както руския президент Путин, така и министъра на отбраната Андрей Белоусов по време на парада по случай Деня на военноморския флот в Санкт Петербург.

Фото: ИзвестияВ моите коментари няколко пъти съм споменавал, че Путин и Тръмп са кандидати за убийство. Неотдавнашният опит за покушение срещу Тръмп, който вече е паднал от „новините“, беше допълнен от изявлението на заместник-министъра на външните работи на Русия Сергей Рябков по руската национална телевизия, че

Белоусов се е обадил на министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин и е осуетил плана за покушение, като очевидно е обяснил, че това ще доведе до Трета световна война.

Мария Захарова, говорител на руското външно министерство, заяви: „Няма никакво съмнение, че покушението е било планирано с участието на англосаксонските господари на Киев.“

Въпреки това Путин иска да преговаря за прекратяване на украинския конфликт. Как точно се водят преговори с хора, които се опитват да го убият?

Дмитрий МедведевДмитрий Медведев, президент на Русия по време на Путиновото междуцаруване, понастоящем заместник-председател на руския Съвет за национална сигурност, изглежда е стигнал до ясното прозрение. Ето последните му думи и човек се чуди дали Путин ги чува:

„От този момент специалната военна операция трябва да придобие открито екстериториален характер. Можем и трябва да отидем по-далеч в това, което все още съществува като Украйна. В Одеса, Харков, Днепропетровск, Николаев. Към Киев и по-нататък. Не трябва да има никакви ограничения по отношение на приетите граници.“

С други думи, безсмислената „ограничена военна операция“ трябва да приключи. Време е да се действа сериозно.

Либерализмът, в който вярва Путин, вече не съществува на Запад. Така че защо разчита на него Путин?

Поставям тези въпроси, защото изглежда, че комбинацията от провокациите на Вашингтон и руската сдържаност ни водят до една ужасна война, която не е в ничий интерес!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!