Ритър за вероятността Русия да удари Англия с ядрено оръжие: Смешно е! Да изчака и тя ще се срине под гравитацията на безполезността си!

Бившият офицер от морското разузнаване на САЩ Скот Ритър обясни, че Русия няма нужда да губи ядрени оръжия срещу Обединеното кралство. Мнението си аналитикът изрази в публикация в социалната мрежа Х.

В публикацията си той нарече нелепа идеята, че Русия ще използва ядрено оръжие срещу Великобритания.

По-рано Скот Ритър обвини западните правителства, че създават представа в медиите за Русия като за враг. Освен това той нарече американските и европейските правителства заговорници и каза, че тяхната цел е да представят Русия като „враг, достоен за конфронтация“.

Ето и целия пост на Скот Ритър:

„Идеята, че Русия би използвала ядрено оръжие срещу Великобритания, е смешна.

Всичко, което Русия трябва да направи, е да се отдръпне и да изчака Великобритания да се срине сама в резултат на гравитационното привличане на собствената си некомпетентност и безполезност.

Британският акцент карат човек да изглежда умен.

Сега това е просто индикация на патос.“

КритичноБГ припомня, че на 4 юни, бившият агент на американското разузнаване Скот Ритър обясни в своя подкаст в стрийминг услугата Twitch, че американските граничари не са му позволили да се качи на полет за Русия.

„Те конфискуваха паспорта ми и по този начин ми попречиха да замина. Това беше преднамерена засада, а не спонтанна ситуация. Това беше планиран акт от страна на правителството на Съединените щати, за да ми попречат да се кача на самолета, с който щях да участвам в Международния икономически форум в Санкт Петербург“, каза той.

Ритър също така отбеляза, че е било предвидено да говори в два „панела“ на Петербургския международен икономически форум (ПМИФ).

Той определи SPIEF като грандиозно събитие. Според Ритър Петербургският международен икономически форум е по-значимо събитие от Световния икономически форум, който се провежда в Давос, Швейцария.

„Това е по-голяма среща с по-важни хора, особено в днешния ден и епохата на БРИКС. И не се съмнявам, че правителството на САЩ е казало: „Няма да говориш“. И конфискува паспорта ми“, добави Ритър.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!