Ритър: Секретно обаждане от Русия до САЩ е спряло ядрената война преди дни. 72 мин. са нужни от началото ѝ до края на света!

„Скот Ритър: Само едно обаждане по секретния канал от Русия до САЩ е предотвратило ядрената война преди дни. 72 минути са нужни от началото ѝ до края на света!“

Ако президентът на САЩ Джо Бъдън беше одобрил плана на министър-председателя на Великобритания Кийр Стармър то това щеше да приведе в изпълнение използването на крилати ракети Storm Shadow и американските ATACMS по територията на Русия. И всички ние щяхме да сме мъртви, защото щеше да предизвика ядрена война. Руският президент Владимир Путин и други руски политици, включително посланикът им в ООН (Виталий Небензя, бел. Критично), казаха, че това (обстрелът на Русия с далекобойни ракети) ще е акт на обявяване на война за Русия. Това заяви в интервю за YouTube канала Dialogue Works пенсионираният офицер от американското разузнаване Скот Ритър.

Той добави, че е имало предварително заседание на което английските представители са решили по кои конкретни  руски цели ще бъдат нанесени удари с крилатите ракети. „Решението е било взето. Ако го бяха направили, нищо после не можеше да спре войната. Затова Джо Байдън беше така бесен на срещата с Кийр Стармър, защото министър-председателят на Великобритания е бил готов (с плана за нанасяне на удари и конкретните цели в Русия), те бяха готови.

Стармър дойде с голяма червена папка с документи и се готвеха да подпишат, защото според тях Русия била блъфирала (че ще отговори), но руснаците не блъфират“, уточни Скот Ритър.

Скот Ритър обясни още, че Байдън е бил бесен, защото Владимир Зеленски е оказъл натиск върху САЩ, Великобритания и НАТО да му позволят да стреля по Русия, и което всички знаят, че ще предизвика ядрена война. И те почти подписаха тези документи. Всички ние почти не загинахме през тази седмица (когато Стармър се среща с Байдън на 13 септември).

Кийр Стармър, премиер на Великобритания

„Аз не мисля, че хората разбират това. Всичко на всичко само 72 минути са нужни от началото на първите действия в ядрена война до края на този свят. Аз през уикенда бях с децата си, и Вие сигурно сте бил с Вашите деца (казва Ритър на водещия). Но ако това се беше случило, ние нямаше да се разхождаме с тях и да се приберем после в домовете си. А, ако бяхме оцелели при ядрена война, последствията от нея са много по лоши, отколкото да загинете в нея.

Никита Хрушчов каза по този повод: Живите ще завиждат на мъртвите!“,

обясни Скот Ритър, какви ще са последствията от ядрена война и добави, че изминалата седмица е била най-критичният момент за цялото човечество от времето на Карибската криза. „Байдън и Стармър бяха готови да подпишат. Само защото ги предупреди Путин това не се случи. Някой от обкръжението на Байдън е казал: Те не блъфират! И Байдън взе правилното решение.“

„Сега обаче те ще продължат да говорят, че това е единственото решение (т.е. обстрел по Русия). Докога ще позволяваме на този безумец от Киев да държи в ръцете си съдбата на света?

Кога ще поемем отговорността в ръцете си и ще кажем, че не искаме да умираме? Аз искам да живея, Вие искате да живеете, руснаците не блъфират (ще отговорят по военен път)“, категоричен беше Скот Ритър. Той обясни, че за да бъдат поразени руските цели, това може да стане само с участието на САЩ, които държат кодовете на разшифроване на информацията на шпионските спътници. „Без американците, ракетите не могат да ударят руските територии, ако това стане, те ще кажат, че ние ги нападаме.“

Скот Ритър обясни пътя по който се набелязват целите, но информацията се подава шифрована и само с предоставяне на код за разчитането ѝ украинците могат да изстрелят ракетите. Но руснаците са разбрали този механизъм и знаят подробности, и именно, поради тази причина Владимир Путин е заявил, че са запознати, как става предоставянето на данните. По думите му, няма как да бъде прехвърлена вината само на украинците за ударите, след като „ти си им дал оръжието“. Даде пример, ако руснаците предоставят на Мексико далекобойни оръжия и държавата атакува САЩ. „Няма да са отговорни мексиканците, защото ти си им дал оръжието“, подчерта Ритър.

Анатолий Антонов, Руски посланик в САЩ

„Бях в руското посолство на културно мероприятие в петък и се видях с руския посланик Анатолий Антонов. Той не беше настроен за дипломатическа игра. Защото трябваше да каже в интервю по поръчение на своето правителство на тези (Байдън и Стармър), че ако подпишат, Русия ще нападне САЩ.

Надявам се тези глупаци да чуят, какво им казвам – ако те бяха подписали, всичко щеше да свърши! Мисля, че и интервюто на Антонов не беше достатъчно и мисля, че тогава се задейства секретния канал между Москва и Вашингтон.

Той беше задействан и по времето на Карибската криза. Добре е, че го има този секретен канал, защото сега ни спаси задниците! Мисля, че в петък някой звънна в Пентагона или ЦРУ и каза, че не блъфират и даде допълнителна убедителна информация.“

„Ние, хората, които не искаме да умираме, трябва да кажем на Зеленски: „тихо“, и да се избавим от него. Не му обръщайте внимание. Ние не искаме да умираме за Украйна. Аз не искам да рискувам живота на семейството си, заради Украйна“, отсече Ритър.

Пенсионираният военен добави, че германският канцлер Олаф Шолц е получил информация за реалното военно състояние, в което се намира в момента Русия:

„Русия няма да загуби тази война. Германия и Олаф Шолц са получили съобщение от президента на Казахстан, който им каза, че сега Русия е непобедима във военно отношение.“

Скот Ритър добави, че само преди дни руският президент увеличи броя на руската армия, заради военната заплаха за страната. Той уточни, че Русия няма намерение да провежда широкомащабна военна операция срещу НАТО. Страната няма нужните 12 милиона войници за да нападне Европа. „Това са глупости, че Русия има намерение след Украйна да атакува Румъния. Това не е истина. Това е лъжа.“

Ритър заяви още, че САЩ не е трябвало да прекъсват сключването на мирно споразумение между Русия и Украйна в Истанбул през април 2022 г, но са го направили и са загубили.

„Ще загинат още хиляди войници и украинци и руснаци, но Русия няма да бъде победена. Бъдете зрели и признайте своето поражение. Помислете, как да смекчите загубата си и да не доведете света до ядрена война. Това може да стане само в преговори с Русия.

Сармат, ядрено оръжие на Русия

Руска ядрена бомба „Сармат“, известна с това, че след удар с нея настъпва“само тишина“!

Скот Ритър заключи, че деня на изборите в САЩ нямат толкова голямо значение въпросите свързани с абортите, втората поправка от Конституцията на САЩ и пр., а най-вече отношението на двамата кандидати за поста за президент Доналд Тръмп и Камала Харис по отношение на войната между Русия и Украйна, за да не се стигне до ядрена ескалация.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!