Републиканец от САЩ на крака при Възраждане. Пишат документ за общи консервативни ценности

Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов публикува пост във Фейсбук по повод посещението на Марк Айваньо, председател на фракцията „Републиканци за национално обновление“ в Републиканската партия на САЩ, дошъл  за среща с него и Възраждане.

Ето какво написа той:

„Вчера в парламента по наша покана пристигна Марк Айваньо, председател на фракцията „Републиканци за национално обновление“ в Републиканската партия на САЩ. На първата ни среща се договорихме да подготвим и подпишем меморандум за споделяне на общи ценности – консервативни, традиционни и християнски. Говорихме три часа за българската, американската и световната политика. Стигнахме до много общи изводи и установихме, че имаме почти изцяло идентични възгледи.

Когато журналистите го питаха не се ли притеснява, че разговаря с партия, която критикува неговото правителство, той отговори, че също критикува неговото правителство. Когато го питаха не се ли притеснява, че ни наричат проруска партия, Марк отговори, че и Тръмп е наричан проруски.

Аз нямам какво повече да добавя. Нашата визия за България сме я казвали хиляди пъти – всекиму можем да бъдем съюзник, никому няма да позволим да ни бъде господар.

Изпратихме Марк Айваньо и пожелахме успех както на него, така и на Тръмп в започналата вече предизборна кампания. Светът и САЩ ще бъдат много по-нормално и спокойно място за живеене, ако Тръмп спечели президентските избори следващата есен“.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!