Путин с тежка ирония: Камала Харис се смее така изразително. Значи се справя добре. Подкрепяме я за президент. ВИДЕО

С усмивка и нескрит сарказъм руският президент Владимир Путин коментира изборите в САЩ на фона на непрекъснатите обвинения, че Русия се меси в тях. Коментарът си той направи на на IX Източен икономически форум (EEF-2024).

Владимир Путин припомни, с нескрита усмивка, че и преди е заявявал, че е подкрепял настоящия президент Джо Байдън за втори мандат:

„Аз съм казал, че имаме фаворит, ако мога така да се изразя, и това е действащият президент г-н Байдън. Той се оттегли от надпреварата, но препоръча на всички свои поддръжници да подкрепят г-жа Харис. Точно това ще направим и ние, ще я подкрепим„, каза руският президент.

Той се аргументира и защо би подкрепил Камала Харис да наследи Джо Байдън. По думите му тя имала „изразителен и заразителен смях“. Това, по думите му означавало, че явно се справя добре.

А, ако това е така, нямало да налага толкова санкции, както е правил предшественикът на Байдън в лицето на републиканеца Доналд Тръмп:

„И второ, тя има толкова изразителен и заразителен смях, който показва, че се справя добре. И ако тя се справя добре, а пък Тръмп наложи толкова ограничения и санкции на Русия, колкото никой президент не е налагал досега, то ако г-жа Харис се справя добре, може би ще се въздържа от подобни действия от този род“, заключи шеговито руският президент Путин.

КритичноБГ припомня, че Камала Харис често е била обсъждана с нескрита подигравка за отворения си смях. Тръмп също я подиграва, като казва, че Харис не е стабилна психически, ако се смее по този начин.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Тръмп за Камала Харис: Виждали ли сте я, как се смее? Тя е луда. Но не, колкото Пелоси. ВИДЕО

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!