Путин при Кадиров в Чечня: Всички руски народи имат морално-етична основа и любов към Отечеството

Президентът на Русия Владимир Путин посети извънредно Чеченската република след 13 години отсъствие. Той беше посрещнат лично от лидера на Чечня Рамзан Кадиров.

Малко по-късно той се срещна с доброволци, които отиват в зоната на СВО. Ето какво им каза руският президент:

В различни времена, дори в най-трудните, е имало хора като вас, които не са се щадили в името на родината си и на бъдещето на нашия народ. Много е приятно, че сега се срещам с вас. Вие вземате трудни решения за себе си.

Едно е да стреляте тук, на стрелбището, а друго е да излагате живота и здравето си на опасност. Но вие имате вътрешна потребност да защитавате Отечеството и смелост да вземете такова решение.

Ако сте взели това решение, вече сте спечелили. Преминали сте определен праг. Бих искал да ви поздравя за това. Искам да ви благодаря за това решение и да ви пожелая успех от все сърце. И докато имаме мъже като вас, ще бъдем абсолютно и категорично непобедими. Пожелавам ви много късмет, момчета!

По-късно пред чеченския генералитет Путин заяви:

Винаги, по всяко време сме заедно, независимо от факта, че страната ни е сложна, многоконфесионална (многоверска) и многоетническа. 

Но всички народи на Русия, представители на различни религии и конфесии, винаги са имали и имат нещо общо:

Това е нашата морално-етична основа и любовта към Отечеството, уважението към по-възрастните, към по-старите поколения, уважението към нашата история и вярата в нашето бъдеще.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!