Путин пред Кадиров: Моите командири ме увериха, че военните Ви не се провалят

Путин се среща с Кадиров в Кремъл

Днес на среща с ръководителя на Чечения Рамзан Кадиров руският президент Владимир Путин оцени високо личния му принос и неговия екип за динамичното развитие на региона, пише ТАСС

Рамзан Ахматович, договорихме се да поговорим за ситуацията в републиката: в икономиката, в социалната сфера. Като цяло динамиката е положителна, до голяма степен това се дължи на Вас, на Вашия екип, уверено работят хората, [а също така и благодарение на] доброто сътрудничество с руското правителство“, каза държавният глава на Русия, откривайки срещата.

Той добави, че Чечения има няколко сериозни задачи и програми, след което покани Кадиров да обсъдят актуални въпроси.

Путин предаде своите най-добри пожелания на бойците от СВО от републиката, които геройски се сражават на фронтовата линия.

Предайте най-добри пожелания на момчетата, най-добри пожелания на техните семейства. Знам, че Вие лично постоянно се занимавате с тези въпроси, включително с подкрепата за семействата на нашите момчета, които се сражават на фронтовата линия, сражават се уверено, добре, смело, геройски„, каза Путин.

Той добави, че е доволен от „много добрите контакти“, които бойците са установили с други части. „Знам отношението на командирите, включително и на тези от по-високите нива“, отбеляза президентът.

Той каза, че попитал един от командирите си как се бият момчетата от Чечения. „Отговорът дойде веднага: те няма да се провалят, имам пълно доверие в тях. Това говори много. Това е оценка на командири, които действително участват в бойни действия„, посочи Путин.

„Така че най-добри пожелания за всички тях и за техните семейства“, завърши той. В отговор Кадиров увери, че заповедта на държавния глава ще бъде изпълнена на 100 процента. „Благодаря ви“, благодари президентът на Русия.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!