Путин към Запада: Побъркахте ли се? Никога няма да смажете Русия! ВИДЕО

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски!

Руският президент Владимир Путин заяви на 8 декември, че Западът се опитва да смаже Русия, но никога няма да успее.

В разговор с наградени Герои на Русия, отличили се в Специалната военна операция Путин изрази мнението си за отношението на западните страни към Руската федерация, пише Известия.

Това е опит Русия да се отблъсне, да се отпусне и в крайна сметка да се смаже, но те никога няма да успеят“, каза Путин в „Москва“, Кремъл, Путин”, чийто кадри публикува в канала си в Telegram журналистът Павел Зарубин.

Ето и превод на част от изказването му, излязла в редица канали в Телеграм:

Никога нямаше да направим нещо подобно, ако не бяха започнали да унищожават Русия в нашите исторически територии в Украйна, да изгонват хората оттам, да обявяват руснаците, че не са коренна нация. Умът си ли загубиха? Ще се изразя по най-простият народен език: Побъркахте ли се?

Те използваха самолети, танкове срещу цивилни граждани. Всъщност в началото не се намесихме. Мислехме, че ще се успокоят някак си. Не! Тогава трябваше да започнем да помагаме на хората.

Сключихме споразуменията от Минск. Казаха: „Не сме готови да ги изпълним“. Опитваха ли се да го направят? По дяволите, не се опитваха!

Казаха го публично. Бившият канцлер на Германия и президентът на Франция заявиха: „Ние дори не сме си и помисляли да ги изпълняваме“. Те подписаха (Минските споразумения) само за да подготвят Украйна за военни действия. Опит за отблъскване на Русия, за отслабването ѝ, за смазването ѝ. Никога няма да успеят!“

Повече в откъса от видеото:

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!