Проблемите за ПП-ДБ продължават. Политическа формация се отцепи от тях

от Лазар Лазаров

Политическа партия „Средна европейска класа“  няма да участва в коалиция с ПП-ДБ на предстоящите предсрочни парламентарни избори. Това съобщи „Фокус“, като се позовава на съобщение, публикувано на интернет страницата на партията.

В становището на партията се обяснява, че целта на присъединяването им към ПП-ДБ е била  да бъдат постигнати реформи и промени в „противовес на модела на ГЕРБ и ДПС“.

„Решението на ПП-ДБ да обедини усилия с ГЕРБ и ДПС доказаха, че по този начин не могат да се противопоставят на техния порочен модел“, отбелязва от политическата формация.

„Ние от Средна Европейска Класа, като политическа партия, винаги сме били стриктни в принципите си и последователни в действията си. Считаме, че нашите ценности не могат да бъдат променяни и съвместната работа с този състав на ГЕРБ и ДПС за нас е невъзможна“, се казва още в позицията.

От „Средна европейска класа“ заявяват, че в следващите дни ще се проведе заседание, на което ще бъде взето окончателното решение относно участието на партията на предстоящите предсрочни парламентарни и европейски избори.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!