ПРЕВРАТ! Идва нов ден. Наближава Източният фронт, а той винаги е носил промени!

Страхил Ангелов

Да претендираш, че имаш право да управляваш, защото си получил една четвърт от една трета от гласовете е ПРЕВРАТ!
За деветоюнци са гласували по малко от една трета от имащите „право“ на глас. ГЕРБ били „победили“, защото имат 23% от тази една трета!

Тези избори са пълен провал – т.нар. „обществен договор“ е скъсан на малки парченца и изхвърлен на бунището от сглобкаджиите и от всички онези, които за 30 години превърнаха България в клоака.

Цялата политическа върхушка е делегитимирана и маргинализирана. Народът не припознава в никой от настоящите партийни лидери свой представител и вчера, на знаковата за България дата 9-ти юни, им поиска оставката, а те ако имат останала капка съвест и морал трябва да си я подадат и да напуснат окончателно политиката!

Никой не вече не им вярва, а по-лошото е, че липсва доверие и в честността на изборния процес, което допълнително отблъсква народа и той твърдо отказва да участва в този фарс наречен „демокрация“.

Социологията се срина напълно, като не можа дори да „забележи“ пртия с над 5% – в случая „Величие“. Николай Марков нагледно показа, че може да се проведе успешна кампания встрани от казионните кабеларки на посолството и всичките електронни медии на Пеевски, както и обслужващите статуквото щатни говорители и грантови драскачи на статии. Очевидно съществува паралелна информационно-пропагандна реалност и тя набира скорост, което е добре, защото означава, че започва пробуждане.

До края на денят ще излезнат окончателните резултати и в Европа, където положението на войнолюбците глобалисти също никак не е розово, въпреки внушенията на медийния гьобелсов октопод.

Макрони, Урсули, Шолцове, Сунаци и всякакви други восъчни фигури са под вода. Идва нов ден. Наближава Източния фронт, а той винаги е носил промени!
Трудните времена, които предстоят ще родят силни хора – винаги е било така!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!