Позорът за Байдън не свършва. Натискат го да подаде оставка НЕЗАБАВНО!

конгрес сащ

Председателят на Камарата на представителите на САЩ, републиканецът Майк Джонсън призова сегашния американски лидер Джо Байдън да подаде оставка, след като обяви, че се оттегля от президентската надпревара.

„Ако Джо Байдън не е годен да се кандидатира за президент, той не е годен да служи като президент. Той трябва незабавно да подаде оставка“, написа той на страницата в социалната мрежа X (бивш Twitter, блокиран в Руската федерация).

Както отбеляза републиканецът, перспективите на Демократическата партия в момента „не са по-добри с вицепрезидента Камала Харис“. Според конгресменката тя е съавтор на политическите провали на администрацията на Байдън.

Байдън се оттегли днес от президентската надпревара като кандидат на демократите. Той вярва, че би било в най-добрия интерес на партията и страната той да се съсредоточи върху изпълнението на задълженията си като президент до края на мандата си.

Байдън също обеща да сподели повече подробности за решението си в обръщение към нацията по-късно през седмицата. По-късно той подкрепи номинацията на вицепрезидента Харис за кандидат за президент на Демократическата партия.

Байдън изненада демократите. Избра си фаворит за кандидат за президент!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!