Петков с намек към ГЕРБ във ФБ: Това ли се оказа проблемът?

Кирил Петков

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков реагира в своя профил във Фейсбук, след като стана ясно, че Мария Габриел се отказа от премиерския пост, с което беше сложен край на пазарлъците между ГЕРБ и коалиционните им НЕпартньори. В поста си бившият премиер на България, за който Бойко Борисов сподели, че чупел стъклени шишета по време на лидерските срещи в масата намеква, че раздорът между двете формации не бил, заради промяната на съдебната система, кой да поеме регулаторите и службите.

Ето какво пише Петков: „Работеща съдебна система, работещи регулатори, и реформирани служби ли се оказа накрая проблемът?“ Намекът му е красноречив. 

Това явно се е сторило че е  недостатъчно на бившия премиер, разобличен от Борисов, в унищожител на стъклен амбалаж, но е публикувал и цитат от пиара на ГЕРБ Никола Николов, публикуван в медия. От ГЕРБ не са взели отношение по повод поста на Петков. От доста верме се оказва, че бившите им НЕкоалиционни партьнори явно не желаят да си комуникират. Освен това премиерът в оставка Николай Денков се оплака при последното си посещение в Брюксел, че Борисов не вдигал телефона на Петков.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!