Пеевски: Прибързано се радват проруските партии, но няма разцепление в ДПС

Председателят на ДПС Делян Пеевски отрече да има разцепление вътре в партията. „Може да сме имали принципни различия по дадени теми. Това е прибързана радост на проруските партии. ДПС ще бъде монолитно. И, както сме го правили с господин Доган, ДПС ще върви напред, ще имаме все по-добри резултати“, каза той пред журналисти в Народното събрание. „На никой няма да позволим да цепи и да интригантства.“

Той обясни, че неговите различия са към определени хора. „Искам да се чуват регионите. Който не харесват хората, не искам да е депутат. Не искам да се бърка в организацията и да потиска хората, и да ги мачка“, допълни лидерът на ДПС.

„Държа хората на ДПС спокойно да си избират своите представите и всички да сме заедно. ДПС ще бъде монолитно и ние с господин Доган ще бъдем заедно.“

„ДПС няма да се разцепи, няма да позволя на дребни интриганти, които мътят и неговата глава, и моята, да разцепят партията“, категоричен беше Пеевски.

Той заяви, че няма да изключва хора от партията, които не подкрепиха кабинета на ГЕРБ, само хора, които са били отхвърлени от организациите.

Пеевски призова президента Румен Радев да забърза процедурата за връщане на мандата, тъй като вторият мандат няма да се изпълни. „Отиваме към избори, това е огромна грешка“, каза още той.

Източник: Труд

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!