Пеевски нападна Радев: Защо не е на пожарите? Снима се с екипчета като мажоретка

„Държавата гори, а някои хора летят. Вчера наблюдавахте ли какво се случва. Рекламни полети на спасители. Някои харчи парите вместо да въртят вертолетите да летят и да гасят се харчи да се снимат в екипчета – рекламни като мажоретка“. Това каза съпредседателят на ДПС Делян Пеевски, визирайки най-вероятно държавния глава Румен Радев.

„Той защо не е на пожарите, защо не върши работа, а лети. Казва – от въздуха не мога да реша какво да правя. Да вземе да кацне този човек, да вземе да даде този мандат, после да даде третия мандат. Ако има нещо да го правим, ако не да вървим на избори“, добави  Пеевски.

Запитан, дали ПГ на ДПС ще се срещнат с ПП-ДБ и да обсъдят политиките, които те предлагат преди втория мандат, Пеевски отсече:

С вносителите на пачките и на пуделите няма да преговаряме изобщо. Явно много бързо се забрави кои са тези хора. Предложили са абсурдни неща. Точно хората, на които шефката на митниците още е в ареста, да предлагат антикорупционно законодателство, нека бъдем сериозни. 

„Казах им ясно, че няма да говорим. С тези хора от ПП няма да разговаряме“, категоричен беше Пеевски.

Попитан кога ще бъде свикан Централния съвет на партията, той каза: „Хубаво е да прочетете устава. Този съвет нищо не решава“.

Пеевски добави още, че не се притеснява от напускащите парламентарната група на ДПС депутати, на фона на последния, който си тръгна и стана независим Хюсни Адем.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!