Пеевски: „Енергийният министър да си мери приказките“ и добави, защо би му искал оставката

Ако енергийният министър се е подписал под нещо, което е неизпълнимо, веднага ще му искаме оставката, заяви Делян Пеевски, депутат от ДПС.. Повод са думи на енергийния министър Румен Радев, че 7-те точки от споразумението, постигнато вчера в Народното събрание, са трудноизпълними.

Енергийният министър, първо, трябва да си мери приказките, вчера е бил, когато се готвеше споразумението, ако е имало нещо да каже, е трябвало да го каже, изтъкна Пеевски. И добави – да си заминава, ако не изпълни това, което сме подписали всички. Ние сме дали доверието си на кабинета, но то не е безгранично. Ако нещо не се изпълни от обещаното на хората, ние ще бъдем с тях тук, отпред, обеща Пеевски.

Нека Румен Радев дойде веднага и да обясни какво е имал предвид с изказванията си, поиска той.

По думите му важното е хората да са доволни и да се решат проблемите. Напрежението на практика е стихнало, остават само няколко протестиращи, които си обсъждат нещата, надявам се да няма политически момент, защото видяхме, че някои партии се набъркват в протестите., коментира още Делян Пеевски.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече