Пеевски: „Ако изгонят Калин Стоянов, ще го поканя за водач на моята листа.“ И захапа Радев

Ако изгонят Калин Стоянов, ще го поканя за водач на моята листа. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание, пише Епицентър.

Въпросите как се стигна дотук и какъв е изходът от ситуацията са към човека, който доведе до това вчера – Мистър Кеш – Радев. Вчера Конституцията на България беше прегазена, каза Пеевски и добави:

На въпрос дали Калин Стоянов е човек на ДПС Пеевски коментира: „Автентично можете да попитате лицето Кирил Петков, че той е довел Калин Стоянов, той е лежал на задната седалка в една кола заедно с него и Петър Петров“.

Според Делян Пеевски Калин Стоянов си върши работата изключително професионално.

„Миналите предсрочни избори бяха проведени много добре. Всички международни организации, които наблюдаваха, нямат коментари. Ако Калин Стоянов фалшиво е обвиняван от тези хора, че е мой човек – ако Мистър Кеш Радев и другите политици се подиграят с един достоен полицай, ако бъде уволнен по най-несправедливия начин Калин Стоянов заради лъжи и измислици на бандата на кешовете, лично аз ще го поканя да бъде водач на моя листа на моята партия“, допълни Пеевски.

Президентът безвъзвратно прегази Конституцията и отправя България директно към Москва. Никой не му се противопоставя. Днес трябваше да има подписка до КС, ако имаше нормални лидери, категоричен бе той.

Господин Борисов гласува ли тази Конституция, гласува я, беше ли нарушена вчера – беше, имаше ли изказване на някой лидер – нямаше, отсече Пеевски.

Знам кои ще отидат днес в сараите, кворум няма да има. Готвят фалшификации. Там ще има една голяма измама, която ще бъде винаги оспорена от мен, посочи той и добави:

Почетният председател има своите права. В мига, в който те се опитаха да откраднат марката на ДПС, те загубиха своята стойност.

Този орган днес нищо не може да реши, това са пиар ходове, да се създава впечатление, че има нещо. Нека попитат почетния председател къде са 30-те милиона, които открадна от ББР, и като чуем отговора, ще продължим, изтъкна Делян Пеевски.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!