Парламентът ехти с ОСТАВКА на Денков, той шепти за някакви „простащини“

Този разговор беше политизиран. Този разговор беше изпълнен с много неистини и откровени лъжи. Той беше за съжаление допълнен и с откровени простащини. Това коментира от пленарната трибуна премиерът Николай Денков. 

На извънредно заседание днес парламентът обсъжда проект на решение за одобряване на Споразумение между министър-председателя, представители на Министерски съвет, народни представители и представители на синдикалните организации в сектор енергетика, сключено вчера.

Денков започна изказването си с обръщение „уважаеми и неуважаеми дами и господа народни представители“, след което в залата се чуха скандирания „оставка“.

Това, което чухме днес, съответстваше на това, което очаквах почти във всичко. Този разговор беше политизиран. Този разговор беше изпълнен с много неистини и откровени лъжи. Той беше за съжаление допълнен и с откровени простащини. Така че това е причината да се обърна към част от вас по този начин, защото е срам в това Народно събрание да се води разговор по такава важна тема и в тази тема вие да вкарвате просташки подмятания и лъжи“, обясни премиерът.

По думите му не било вярно, че ставало дума за три, четири милиарда, които да се разпределят.

Не, ставаше дума за три, четири милиарда, които да се инвестират, уточни той и добави, че именно затова тази сутрин е имал среща и с работодателски организации.

Той добави, че имало грижа за хората /Подобно бе логото на БСП на предни избори/, мините, енергийната система на България, стига да има кой да погледне и да разбере за какво става дума. Но тези, дето обсъждали темата не се интересували от доброто на България, а от „доброто на частния си партиен интерес“.

Източник: БТА

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече