Откриха уличаващи снимки в телефона на сина на Байдън

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

В телефона на сина на американския президент Джо Байдън – Хънтър, бяха открити снимки, които доказват, че той е употребявал наркотици. Това съобщи на 13 февруари Fox News, позовавайки се на доклад на Министерството на правосъдието на САЩ .

Според Министерството на правосъдието синът на президента е направил „няколко снимки“ на предполагаема употреба на наркотици през ноември и декември 2018 г.“, се казва в публикацията.

В телефона на Хънтър Байдън са открити снимки и видеоклипове на торбички с кокаин и крек, както и принадлежности за консумация на тези наркотици.

Новината идва в момент, когато Хънтър е обвинен, че е излъгал за употребата на наркотици във федерален формуляр.

По-рано, на 16 януари, ABC News, позовавайки се на материали от прокуратурата, съобщи, че американски следователи през миналата 2023 г. са открили следи от кокаин върху кобура, в който синът на президента на САЩ Джо Байдън Хънтър е държал пистолета си.

На 13 септември стана ясно, че прокуратурата на САЩ е повдигнала обвинение срещу Хънтър Байдън за престъпления, свързани с притежаването на оръжие.

Обвиненията включват подаване на неверни данни във федералния формуляр за огнестрелни оръжия и притежание на оръжие, както и употреба на наркотици по време на притежанието.

Освен това на 7 декември Хънтър Байдън беше обвинен в девет обвинения за укриване на данъци между 2016 и 2020 г. Отбелязва се, че той е похарчил „тези пари за наркотици, ескорт услуги и момичета, луксозни хотели и имоти под наем, ексклузивни коли, дрехи и други лични вещи – накратко, за всичко, освен за плащане на данъците си“, припомня Известия.

Неговият адвокат обаче заяви, че клиентът му е платил изцяло данъците си, следователно обвиненията, повдигнати срещу него в щата Калифорния, са неоснователни.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!