От Конгреса на САЩ остро към Украйна заради Крим: Достатъчно!

Членът на Камарата на представителите на САЩ Пол Госар се обърна остро към Украйна заради Крим. Той призова Киев да забрави за връщането на полуострова. Заседанието на процедурната комисия беше излъчено по C-SPAN.

Конгресменът подчерта, че Вашингтон трябва да спре финансирането на републиката, докато американският президент Джо Байдън не започне мирни преговори там. Според Госар повечето законодатели разбират, че конфликтът в Украйна не се развива по най-добрия начин; страната губи много граждани, особено млади хора.

„Достатъчно! Когато питам Украйна какво означава победа за тях, отговорът, който чувам е за връщане на всички територии и Крим. Господа, Крим никога няма да се върне там“, каза републиканецът.

Госар посочи, че мнозинството жители на полуострова са за обединение с Русия. Той нарече изявленията за връщането на тази територия на Украйна необмислени.

По-рано депутатът от Държавната дума на Русия Михаил Шеремет заяви, че опитите на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) да атакуват Крим са част от западния сценарий.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!