Арестович каза, какво се е случило със Зеленски в САЩ и как се отнесли към исакнето му за пари

Бившият съветник на ръководителя на администрацията на Зеленски Олексий Арестович публикува пост във Фейсбук, в който твърди, че САЩ изобщо не планират да разгледат искането на Белия дом за нова помощ за Киев, преди да излезе в отпуск /вероятно за коледните и новогодишните празници/. По думите му и Украйна и Западът губят във войната. „Западът наистина беше хванат със свалени гащи. Сега те трябва да избират между три конфликта – Украйна, Тайван и Израел. Това е катастрофа за нас. „

Ето и целия му пост:

Камарата на представителите на САЩ не планира да разгледа искането на Белия дом за нова помощ за Киев, преди да излезе в отпуск, въпреки посещението на украинския президент Владимир Зеленски в САЩ. Това става ясно от графика на законодателния орган.

За нас това най-вероятно означава разпускане на златно-валутните резерви и печатане на гривни. Инфлация.

Големи проблеми на фронта.

Днес е прието да се ругаят Зеленски и неговият екип за провала на политиката на Запад и в самата Украйна. Но аз препоръчвам да погледнем на ситуацията по-отгоре.

Целият Запад губи, както глобалистите, така и изолационистите – а ние, които заложихме на това, го дължим на собствената си глупост. Републиканците спечелиха изолационистите, демократите – глобалистите не могат да решат проблемите, които създадоха в световен мащаб.

Изолационистите вярват в САЩ като в градец на хълм и искат да предадат тревогите за Европа в правилните ръце, като Орбан. И за начало изхвърлят заедно Украйна, която се смята за структура на глобалистите.

Проблемът не е в това, че не могат да ни дадат пари. Проблемът е, че не могат да ни дадат снаряди.

Четиридесет милиарда са внесени в широко рекламирания завод за микрочипове във Финикс (Аризона), като трансфер от Тайван. Заводът си стои, работниците ги няма. 

Опитали са се да наемат тайванци, но и това не е дало резултат. Американците не могат да стартират Военно-промишления комплекс, при съществуващата система, нито с мароканци, нито с мексиканци, нито с танци, нито с барабани.

Основната мотивация на пазара е финансовата спекулация.

Оръжейните бюра показват ръст на капитализацията, но никога не показват ръст на производството (защото почти няма такъв). 

Производството, дори и да расте, то е изключително бавно, за да не се нарушат схемите за капитализация. Тяхната задача е да увеличават цената на акциите, а не да правят нова техника. Инвестират се десетки милиарди, но няма ръст на производството. И няма да има, за това трябва да се промени цялата парадигма, всички схеми, осигуряващи неговото благополучие.

Разглеждах годишните и тримесечните отчети на Ratheon, Lockheed, Boeing – всички са едни и същи. 

Единствено решенията и действията в авариен режим могат да имат ефект както тук, така и на Запад. Но тук има и друг проблем – в САЩ/ЕС няма структура, която да може да даде такава заповед. 

Западът наистина беше хванат със свалени гащи. 

Сега те трябва да избират между три конфликта – Украйна, Тайван и Израел. 

Влаченето на 70 хил. снаряда от Израел до Украйна и обратно е кулминацията на неспособността да водят наложената им война. Подозирам, че с тези темпове ще имат четвърти и пети конфликт, макар че за да се справят поне с един (! ), трябва да спрат да помагат в другите два.

Това е катастрофа за нас. Между другото, катастрофата не е екстремна за две години, а глобалната катастрофа за последните 32 години. 

Време е да платим за пълната си глупост, кражба, глупава гордост. 

Има ли шанс?..

Да. 

Незабавно преминете в режим на управление на извънредни ситуации. Това ще забави падането и ще ви даде време да потърсите варианти. Можете сами да прецените шансовете за него.

Но не се разстройвайте.) Западът не е единственият с проблеми. Всички ние, цялото човечество, се прецакахме. Разплатата няма да е за 32 години. Ще за 500.“

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски!

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!