Орбан: Германия не е онази, която ни даваха за пример. Тя вече мирише по друг начин

Министър-председателят на Унгария Виктор Орбан изрази неприятна изненада от вида на Германия и разкритикува миграционната политика на германското правителство. „Германия вече не изглежда така, както преди десет години“, заяви Орбан по унгарското държавно радио Кошут.

„Германия вече няма вкус като преди, не мирише като преди, цялата тази Германия вече не е Германия, която нашите баби и дядовци и родители ни даваха за пример“, каза той.

Предишните поколения щяха да кажат на децата си: „Ако искате да видите трудолюбиви хора, идете в Германия, ако искате да видите добре организирана работа в Германия, ако искате да видите ред, идете там, където има ред“, продължава Орбан.

Германия, от друга страна, сега е „един пъстър, променен мултикултурен свят“, в който мигрантите „вече не са гости“.

Не става въпрос за това дали Германия да приема мигранти, а за предоставянето на гражданство на стотици хиляди „по бърза процедура“.

Тези, които получават гражданство, стават „част от германската националност“. Германия е допуснала грешки в миграционната си политика от 2015 г. насам, но те могат да бъдат поправени, заяви министър-председателят на Унгария Виктор Орбан.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!